Alekosz: "Demcsák Zsuzsáék a nép gyermekét alázták meg a személyemben"

Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa Orbán Ráhel Dopeman Való Világ 4 Alekosz Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább gyűrűzik Alekosz és a TV2 műsorvezetőinek konfliktusa. A VV4 egykori győztese bocsánatkérésre vár.

Ahogy a Life.hu is megírta, felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Alekosz-interjúja után. Még azok is, akik nem igazán kedvelték Alekoszt, a valóságshow győztese mellé álltak. Dopeman, Sebestyén Balázs, de még Orbán Ráhel is igazat adtak Alekosznak.

Forrás: Facebook/Való Világ

Most a Story magazinnak nyilatkozott Alekosz arról, hogyan érintette az ügy: „Demcsák Zsuzsáék a nép gyermekét alázták meg a személyemben. Megfeledkeztek arról, hogy a totális népakaratnak köszönhettem a győzelmet. Engem a nép helyezett el térben és időben oda, ahol voltam, illetve predesztinált arra, ami aztán abból lett. Én senkivel nem feküdtem le a sikerért, és velem sem akart senki lefeküdni. Kemény fél évet töltöttem el a stúdióban, minden mozdulatomat kamerák figyelték. Most is úgy érzem, megérdemeltem a győzelmet. A kérdés viszont azóta is motoszkál bennem, és szeretnék egyenes választ kapni rá: Valóban ennyire felsőbbrendűnek érzik magukat, vagy a szerkesztők, netán a csatorna vezetői mondták nekik, hogy így viselkedjenek? Kétségtelen, hogy Zsuzsa egészen más környezetből jött, mint én. Ő tanult, diplomás, gazdag, én meg csak nyolc általánost végeztem, és hozzá képest szegény vagyok. De ettől érezheti-e magát különbnek? Nem mondom, hogy nem viseltek meg a történtek. Érzékeny típusú ember vagyok, amit az ügyhöz hozzászóló Sebestyén Blázs sem vett észre. Szerinte habitusomból fakadóan leperegnek rólam a bántások. Ez nem igaz! Jó lenne többet beszélgetni vele.”

Az üggyel kapcsolatban egyébként a műsorvezetők: Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa is megszólaltak.

Gáspár Evelinnél végleg betelt a pohárhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-gaspar-evelin-kiakadt-a-bulvarmediara-ami-hazugsagokat-terjeszt-rola.html"Nincs vőlegényem, nem ismerek semmiféle Michaelt és nem stílusom az, hogy mások pénztárcáját aknázzam ki" - többek közt ezekkel a szavakkal reagált egy róla szóló cikkre Gáspár Evelin, akinél úgy tűnik, végleg betelt a pohár a bulvármédiát és a róla keringő pletykákat illetően. TV + Bulvár--Bréking! Megvan a Hungary's Got Talent zsűrijének névsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-megvan-a-got-talent-zsurijenek-nevsora-horgas-eszter-fuvolamuvesz-kovacs-patricia-szinmuvesz-csuja.htmlHorgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia színművész, Csuja Imre Jászai Mari-díjas érdemes művész és Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere ülnek majd be az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának zsűriasztala mögé.TV + BulvárOrigoKasza Tibor reagált az őt ért vádakrahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-kasza-tibor-reagal-az-ot-ert.htmlA műsorvezető a hivatalos rajongói oldalán mondja el a véleményét a történtekről. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKonkurenciája akadt a Wellhellónak?http://www.life.hu/bulvar/20150617-nem-konkurenciaja-a-wellhellonak-a-halott-penz.htmlA Life.hu szókimondó riportere a Halott pénz frontemberével beszélgetett szakmáról, pörgésről és a Wellhellóról.TV + BulvárOrigoMadonna tovább folytatja a ribanckodásthttp://www.life.hu/bulvar/20150617-madonna-tovabb-folytatja-a-ribanckodast-twerkel-es-vonaglik-egy-videon.htmlAz énekesnő nem foglalkozik a közvéleménnyel, ő bizony 56 évesen is ugyanaz a Madonna akar lenni, mint huszonévesen. A viselkedése így csak egyre botrányosabbá válik.TV + BulvárOrigoSzerettei bérlik Vajna Timi 21 éves húgának rózsadombi luxuslakásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150617-vajna-timea-huganak-palacsik-lillanak-szerettei-berlik-rozsadombi-luxuslakasat.htmlVajna Timi 21 éves húga, Palácsik Lilla manapság a rózsadombi luxuskörnyezetet élvezi. Állítása szerint a lakást szerettei bérlik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.