Használt lakások vásárlását is támogatja az új szocpol

Forrás: Thinkstock -
lakásvásárlás támogatás szocpol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015. július 1-jétől sokkal több ingatlant lehet szocpol támogatással megvásárolni.

Átalakul a szocpol, amit új nevén CSOK-nak hívnak. A legfontosabb változások, hogy ezentúl használt lakásokra is felhasználható a támogatás, és az egy gyermeket nevelő szülők is részesülhetnek belőle. A vissza nem térítendő állami támogatás 500 ezer és 3 millió 250 ezer forint között lesz igénybe vehető - írja az officina.hu.

Forrás: Thinkstock
Ezrek gyászoltak Japánban az állomásfőnök macska temetésénhttp://www.life.hu/news/20150629-tama-a-japan-allomasfonok-macska-16-evesen-elhunyt-ezrek-gyaszoltak.htmlJapán egyik sztárja, Tama, az állomásfőnök macska 16 évesen elhunyt. Az utódjáról már gondoskodtak: ezentúl egy Nitama nevű cica fogja felügyelni a rendet az állomáson.News--Kiderült, kik a legmenőbb magyar "szelfisztárok"http://www.life.hu/news/20150701-berki-krisztian-dukai-regina-levai-adrienn-a-legnepszerubb-magyar-szelfisztarok.htmlNyilvánosságra kerültek az első Magyar Instagram Körkép egyáltalán nem meglepő eredményei. Az is kiderült, ki a legtrendibb celebkirály.News--Keveslik a Germanwings-tragédia hozzátartozói a kártérítésthttp://www.life.hu/news/20150701-a-germanwings-katasztrofa-aldozatainak-hozzatartozoi-keveslik-a-lufthansa-karteriteset.htmlMéltánytalan összeget ajánlott fel a Lufthansa a tragédiában elhunytak kártérítésére az áldozatok családjait képviselő ügyvédek szerint.News--Ördög Nóra termeli a legtöbb pénzt - Ő a legeladhatóbb magyar celebnőhttp://www.life.hu/news/20150701-ordog-nora-termeli-a-legtobb-penzt-a-forbes-magazin-legertekesebb-celebek-rangsoraban.htmlIdén is Alföldi Róbert lett a legértékesebb ember a Forbes magazin által immár másodszor felállított celebrangsorban. A lista második helyére Stahl Judit került, de Ördög Nóra is kiemelt helyen szerepel.News--Bemutatjuk a világ egyetlen kar nélküli, női repülőgép-pilótájáthttp://www.life.hu/news/20150630-jessica-cox-a-vilag-egyetlen-kar-nelkuli-noi-repulogep-pilotaja.htmlA hölgy bebizonyította, hogy testi fogyatékossága ellenére is valóra váltja álmait, és megszerezte a pilóta végzettséget.News--Alföldi Róbert nyitja meg a 20. Budapest Pride Fesztiválthttp://www.life.hu/news/20150630-alfoldi-robert-nyitja-meg-a-20-budapesti-pride-fesztivalt.html10 napon át körülbelül 60 eseményen vehetnek részt a 20. alkalommal megrendezett Budapest Pride Fesztivál látogatói. Az eseményt Alföldi Róbert nyitja meg. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.