Exkluzív! Fehér Balázs elárulta, mi van közte és Hien között

Fehér Balázs Carbonfools Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többet látni együtt a Carbonfools énekesét és Hient, akikről egy ideje már az a szóbeszéd járja, hogy egy párt alkotnak. Fehér Balázs most reagált a pletykákra.  

"A pornográfia és az intimitás azért különbözik egymástól, mert míg előbbit rengetegen nézik, az intimitást csak ketten élik át" - mondta Fehér Balázs, aki a Hiennel és a vele kapcsolatos pletykákra reagált a Life.hu riporterének. Bővebben a videóban:

Kasza Tibor a Rékasi-ügyről: "Konkrétan nem találok szavakat"http://www.life.hu/sztarok/20150702-kasza-tibor-musorvezeto-rekasi-karoly-baleseterol-nyilatkozott.htmlNem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető Rékasi Károly balesetét és az azt körülvevő fokozott médiafigyelmet. TV + Sztárok--Így ér egymáshoz Hevesi Kriszta és Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20150630-hevesi-kriszta-szexualpszichologust-safrany-emese-aleska-tanitja-legtornara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Sáfrány Emese Aleska légtornakurzusára látogatott el, ahol egészen különleges pózokban találta Hevesi Kriszta szexuálpszichológust. TV + SztárokOrigoRihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/sztarok/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigoExkluzív! Stohl András megmutatta egyéves kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20150627-stohl-andras-szinesz-megmutatta-egyeves-kislanyat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a strandon járt, ahol Stohl Andrást többek közt fürdőzési szokásairól faggatta. A színész legkisebb gyermekét is megmutatta. TV + Sztárok--Hisztis díva lett Caitlyn Jennerből?http://www.life.hu/sztarok/20150626-caitlyn-jenner-az-egykori-bruce-jenner-nemvalto-mutetje-utan-hisztis-diva-lett.htmlÚgy tűnik, az egykori hétpróbás olimpikon, Bruce Jenner műtétjével nemcsak nemet, hanem személyiséget és viselkedési formát is váltott. TV + SztárokOrigoNem könnyű Ákos gyerekének lenni - Meglepő vallomás az énekestőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150624-akos.htmlMivel indítaná útnak nagyfiát, ha fesztiválozni menne, és egyáltalán, milyen lehet Kovács Ákos gyermekének lenni - többek közt ennek járt utána a Life.hu riportere.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.