Óriáskeblei miatt majdnem kipottyant a függőágyból Metzker Viki

Balaton Sound függőágy Metzker Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél magyar celebvilág, hacsak nem az egész, tiszteletét tette ezen a hétvégén a Balaton Soundon, így nem meglepő, hogy a dögös DJ is ellátogatott Zamárdiba.

Viki több képet is megosztott nyilvános Facebook oldalán arról, hogyan érezte magát a fesztiválon. Nekünk az "Utolsó nap" című mű lett a kedvencünk, ahol a celeblány bikinijéből majdnem kiesnek a mellei, ő maga pedig a függőágyból:

Dj Metzker Viktória. Forrás: Facebook/Dj Metzker Viktória
Vajna Timi forrónaciban hajóskapitánykodott: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-vajna-timea-andy-vajna-neje-a-az-elso-kekharisnya-regattan.htmlVajna Tímea, akinek a hírek szerint lövése sincs arról, mi szerepel a házassági szerződésében, a hétvégén a Balatonon hajókázott. Méghozzá a Kékharisnya Regattán.TV + Sztárok--Marenec Fruzsina, a SportKlub dögös műsorvezetője bikiniben, vizesen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-marenec-fruzsina-a-sportklub-dogos-musorvezetoje-bikiniben-vizesen-foto.htmlA SportKlub műsorvezetője, aki korábban szexi fotókon is szerepelt, vízközelben töltötte a hétvégét. Legnagyobb szerencsénkre pedig posztolt is.TV + Sztárok--Tovább nyomja a luxusgombot Gáspár Evelin: Porschével ment shoppingolnihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-gaspar-evelin-ujabb-luxushuzasa-porscheval-ment-shoppingolni.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Gáspár Győző nagyobbik leánya imádja a méregdrága álomautókat, arról azonban megfeledkeztünk, hogy a celeblány vásárolni is szeret. Nos, most mindkettőre egyszerre figyelmeztet!TV + Sztárok--Két díva egy képen: Tolvai Reni és Kulcsár Edina is álomszéphttp://www.life.hu/sztarok/20150712-ket-diva-egy-kepen-tolvai-reni-es-kulcsar-edina-is-alomszep.htmlAzt persze eddig is tudtuk, hogy mind Reni, mint pedig Edina ellátogattak Zamárdiba a Balaton Soundra, eddig azonban együtt még nem láttuk őket. Most azonban Reni megosztott egy közös fotót.TV + Sztárok--Palvin Barbi is szokott kakilni: Vicces videó a Balaton Soundról!http://www.life.hu/sztarok/20150712-palvin-barbi-mindenkivel-lo-egy-kepet-a-balaton-saundon.htmlVan, aki a vőlegényét is átadná egy éjszakára Palvin Barbinak, hogy a férfi ki ne maradjon az élményből. Van, aki hajával, olyan, aki a táncával, valaki pedig a sármjával venné le a dögös modellt a lábáról.TV + SztárokOrigoMagyarország legszebb nője polírozza Hajdú Péter korlátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-hajdu-peter-sakra-kata-a-balatonon-kiss-daniellaval-es-kulcsar-edinaval-hajozik.htmlAhogy arról korábban már beszámoltunk, Hajdú Péter az élet császára, ugyanis ezt a nyarat az ország, valamint a világ leggyönyörűbb nőivel tölti. Legutóbb Cannes-ban csapatta álomszép nejével, valamint Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával, most pedig idehaza teszi ugyanezt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.