Két díva egy képen: Tolvai Reni és Kulcsár Edina is álomszép

Forrás: Instagram/tolvaireni -
Balaton Sound Kulcsár Edina Tolvai Reni
Azt persze eddig is tudtuk, hogy mind Reni, mint pedig Edina ellátogattak Zamárdiba a Balaton Soundra, eddig azonban együtt még nem láttuk őket. Most azonban Reni megosztott egy közös fotót.

Tolvai Reni nyilvános Instagram oldalán tett közzé egy képet, amin Magyarország szépével pózol. Nos, mind ketten übercsinosak:

Forrás: Instagram/tolvaireni

Reni legutóbb popsihangsúlyos, vörös posztóban szexizett, azt is érdemes megnézni itt.

Palvin Barbi is szokott kakilni: Vicces videó a Balaton Soundról!http://www.life.hu/sztarok/20150712-palvin-barbi-mindenkivel-lo-egy-kepet-a-balaton-saundon.htmlVan, aki a vőlegényét is átadná egy éjszakára Palvin Barbinak, hogy a férfi ki ne maradjon az élményből. Van, aki hajával, olyan, aki a táncával, valaki pedig a sármjával venné le a dögös modellt a lábáról.TV + SztárokOrigoMagyarország legszebb nője polírozza Hajdú Péter korlátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-hajdu-peter-sakra-kata-a-balatonon-kiss-daniellaval-es-kulcsar-edinaval-hajozik.htmlAhogy arról korábban már beszámoltunk, Hajdú Péter az élet császára, ugyanis ezt a nyarat az ország, valamint a világ leggyönyörűbb nőivel tölti. Legutóbb Cannes-ban csapatta álomszép nejével, valamint Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával, most pedig idehaza teszi ugyanezt.TV + Sztárok--Dögösen csapatták a Balaton Soundon a VV celebdívái: Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20150712-bauko-eva-es-seherezade-is-a-balaton-saundon-csapatjak.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a magyar celebvilág nagyrésze Zamardiban mulat a hétvégén, így nem annyira meglepő, hogy a ValóVilág üdvöskéi is tiszteletüket tették a rendezvényen.TV + Sztárok--Csúnyán felpuffadt Cserpes Laura feje? Furcsa fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150711-cserpes-laura-enekesno-feje-felfujodott-furcsa-fotot-posztolt-instagram-oldalara.htmlUgyan első látásra úgy tűnik, a bájos énekesnő arca óriási fújódott, valójában nem erről van szó.TV + Sztárok--Már Sarka Kata is a Balaton Soundon csapatja: Nézd, milyen dögös!http://www.life.hu/sztarok/20150710-sarka-kata-a-balaton-soundon-bulizik-kozos-kepet-lottek-kulcsar-edinaval.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Kulcsár Edina lement a Soundra, most viszont kiderült, a Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata is követte őt.TV + Sztárok--Cuki gyermekkori fotót posztolt magáról Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20150704-katie-holmes-cuki-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlTom Cruise exneje, Katie Holmes már hétévesen is igazán cuki kislány volt. Instragramjára posztolt fotóján egy strandon villantotta meg imádni való mosolyát. Lássuk hát!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.