Justin Biebert és Heidi Klumot egyszerre utálják és imádják a németek

Forrás: AFP -
Justin Bieber Heidi Klum sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erősen megosztják a német fiatalokat a hírességek: jó részük ki nem állhatja, más részük viszont imádja például Justin Biebert és Heidi Klumot - derült ki egy német felmérésből.

A 21 éves kanadai énekes igen előkelő helyen szerepel azon a listán, amely a 6-19 éves korosztály által leginkább gyűlölt hírességeket gyűjtötte csokorba, de egyúttal a második legkedveltebb sztárnak is számít. "Az ember vagy utálja, vagy szereti őket" - kommentálta a felmérést végző német kutatóintézet az eredményeket. A csütörtökön nyilvánosságra hozott felmérés szerint Justin Bieber mellett a német fiatalok nem rajonganak Dieter Bohlenért, a Modern Talking zenekar tagjáért, Miley Cyrus tinisztárért és Heidi Klum szupermodellért sem.

Forrás: AFP

A 6 és 12 év közötti német fiatalok egyébként Manuel Neuert, a német válogatott és a Bayern München kapusát kedvelik a legjobban, őt követi Justin Bieber és Lena Meyer-Landrut énekesnő, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese, aki egy fiataloknak szóló német tehetségkutató műsor zsűrijében vállalt feladatot.Az idősebbek, a 13-19 évesek kedvencei között egyébként toplistás a legutáltabbak között is szerepelő Heidi Klum. Ebben a korosztályban is nagyon kedvelik Manuel Neuert, valamint ott van a kedvencek között Stefan Raab zenész, televíziós műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.