Az év partiarcát keresi Nagy Feró - Új kihívásra buzdít az X-Faktor mentora

buli parti Beatrice felhívás mentor Nagy Feró X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beatrice frontembere az év partiarcát keresi és híres mentoráltjait is felszólította, hogy mutassák meg, hogy buliznak.

Nagy Feró az RTLII Partyzánok házigazdája szeretné, ha mindenki jókedvre derülne, ehhez pedig olyan vállalkozó szellemű embereket keres, akik pillanatok alatt az év partijává varázsolnak bármilyen bulit.

BEATRICE 1 percesek rovat - új videó! Bepillantás a stúdió munkába! :)#beatrice1percesek

Posted by Nagy Feró és a Beatrice on 2015. július 28.

„Gyere legyél te is PARTYZÁN! Van elég partyarcod hozzá? Legyél bárhol, bármikor, csinálj egy pár másodperces bulit, hogy mindenki jókedvre derüljön egy kicsit. Akár az utcán, trolin vagy a munkahelyeden, a semmiből egyszer csak énekelj egy dalból egy refrént, locsolj szét egy üveg pezsgőt, perdülj táncra és légy ezáltal Partyzán, aki bárhol bármikor megcsinálja a bulit. Vedd fel, hívd ki az ismerőseidet, lássuk ki az ország legnagyobb partyarc vastag Csaba, Kocsis Tibor, Fluor Tomi elég profik vagytok hozzá? Na mutasd öcsém!" – írta közösségi oldalán a sztár.

Szecsődi Kari vagány stílusra váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20150813-szecsodi-kari-enekes-transznemu-sztar-vagany-stilusra-valtott-es-dopemant-utanozta.htmlAz eddig nőies arcát előtérbe helyező transznemű sztár ezúttal megmutatta, milyen, amikor keménykedni kezd.TV + SztárokFiatalkorában kis híján megerőszakolták Lorán Lenkéthttp://www.life.hu/sztarok/20150813-loran-lenket-jaszai-mari-dijas-szinesznot-majdnem-megeroszakoltak-fiatalkoraban-az-orosz-katonak.htmlA Jászai Mari-díjas művésznő 1945-ben a háború idején szüleivel gyakran kellett bujkálnia a katonák elől és kis híján erőszak áldozatává vált.TV + SztárokOrigo"Ki az a Zimány Linda?"http://www.life.hu/sztarok/20150813-voxpop-vlogoli-zimany-linda-es-kedves-ferenc-erdekek-nelkuli-kapcsolatarol-kerdezett.htmlZimány Linda és Kedves Ferenc a héten nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak. VlogOli az utca, pontosabban a Sziget Fesztivál népét faggatta az érdekkapcsolatokról.TV + Sztárok--Melltartó nélkül szelfizett Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150813-dukai-regina-melltarto-nelkul-szelfizett.htmlNéhány fokkal még forróbb lett a levegő a modell legutóbbi, képmegosztó oldalán közzétett fotója után. TV + SztárokNyilvánosságra került Sarka Kata és Bálint Antónia kínos telefonbeszélgetése? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150812-nyilvanossagra-kerult-sarka-kata-es-balint-antonia-kinos-telefonbeszelgetese.htmlSarka Kata és Bálint Antónia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Legutóbb egy rejtélyes telefonbeszélgetés került elő a semmiből, amelyen egyesek szerint az hallható, ahogyan Antónia ittas állapotban hívja fel Katát, majd bevallja, hogy drogozott, aztán letagadja, ezután pedig felajánlkozik Hajdú Péternek is. TV + SztárokOrigoSúlyos baleset érte Gérard Depardieu-t - Majdnem meghalt!http://www.life.hu/sztarok/20150812-gerard-depardieu-t-sulyos-baleset-erte-es-ez-majdnem-az-eletebe-kerult.htmlA színész az Asterix és Obelix 1999-es forgatásán úszott meg egy motorbalesetet, amiről eddig az egész stáb hallgatott.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.