Osvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén mindennap kilátogat a fesztiválra a kedvesével. 

Egy hónapja hozta nyilvánosságra Osvárt Andrea színésznő, hogy ismét eltalálta Ámor nyila. Új szerelme Esperes Ákos, a Juventus Rádió műsorvezetője. Boldogan töltik estéiket a fesztiválon. 

Forrás: Facebook / Esperes Ákos


„ Úgy terveztük, hogy mindennap kimegyünk a Szigetre, egyelőre jól bírjuk. Ott vacsorázunk, nézelődünk, zenét hallgatunk. Az első két napon a Nagyszínpadnál hallgattuk a zenét, de volt már olyan is, hogy külön-külön elmentünk a barátainkkal egy órára valamelyik koncertre. Este 7 órától éjfélig mulatunk, nem maradunk hajnalig, hisz másnap mindketten dolgozunk"  – mondta Andrea, aki barátai szerint teljesen ki van virulva, és szerintünk is ragyog.

„Dúl a szerelem, de egyelőre nem költözünk össze, ez még korai lenne. Viszont bemutattuk egymást a szüleinknek, az enyémek a Balatonon nyaralás közben ismerték meg Ákost, majd vidékre utaztunk az ő szüleihez. Mi is pihentünk egy hetet a Balatonon" - árulta el Andrea, aki a múlt héten jött haza Olaszországból egy forgatásról.
„Egy társadalmi célú hirdetést forgattam, amelyben én voltam az üvöltős, gonosz anyuka. A hirdetés az elvált gyerekek védelmében készült, hogy a válófélben lévő szülők figyeljenek arra, hogy ne a gyerek feje felett ordítozzanak egymással. Ne a saját egójuk, hanem a gyerekük érdeke kerüljön előtérbe a szakítás után. Egy közismert olasz színész, Raul Bova volt a férjem."

 Nézd meg, hogy kik jöttek még ki a második napon bulizni!

/1508/Celeb201581415543