Galambos Lajos egy lefojtott Ferrarihoz hasonlította Robbie Williamst

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Galambos Lajos gyerekek koncert Sziget2015 Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először vitte ki egész családját a Szigetre Galambos Lajos, aki  a korábbi években már többször felbukkant a fesztiválon. A mulatós zene koronázatlan királyát nem nyűgözte le, amit a színpadon látott és hallott, hiába zenélt egy világsztár.

Galambos Lajos zenészszemmel nézte végig Robbie Williams produkcióját, amitől nem volt lenyűgözve. A Life.hu-nak elmagyarázta, hogy miért nem.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A Robbie Williams egy húzónév, megmozdult rá az egész családom. Tavaly csak a nagylányommal és kisfiammal fesztiváloztam, most együtt mentünk ki a koncertre. Érdekesnek találtam, azt nem mondom, hogy tetszett. Zenei szemmel néztem és megállapítottam, hogy remek zenekar játszott, számomra pedig az volt a koncert csúcspontja, amikor acapella énekeltek. Ott megmutatták, hogy nagyon tudnak zenélni. Viszont a hangosítást kevésnek találtam. Olyan beállítást használtak, ahol sem a magas, sem a mély hangok nem szóltak jól, valószínűleg azért, mert a sziget minden irányból fel van már jelentve, nagyon vigyázniuk kell a hangerővel. Befelé a művészeknek tökéletesen szólt, kifelé nem annyira. Pont olyan volt, mintha egy Ferrari benzinbeömlő nyílását gyűrűvel szűkítették volna be. Az is zavart, hogy sokan nem vették figyelembe, hogy egy világsztár állt színpadon, a környéken több helyen is üvöltött a hangos zene. Azért összességében remek volt a produkció, de ilyen koncerten el várható a CD minőség. De még az is lehet, hogy ez egy új koncepció és én le vagyok maradva, de nem szoktam lemaradni" – magyarázta Lajos, aki 16 éves nagylányát nem engedné el egyedül a Szigetre. Pedig Boglárka és a 14 éves István ismét bulizni készülnek, Aviciire.

„Nagyon tetszik a lányomnak a fesztiválozás, de nem maradhatna itt egyedül. Amin meglepődtem, hogy manapság hogyan buliznak a fiatalok. Én fiatal koromból nem emlékszem olyan eseményre, amikor úgy, mint itt, itt önkívüli állapotban láttam volna embereket. A Tabánban elvitték az embereket, ha így viselkedtek. Valaki egészen biztos elkíséri pénteken a gyerekeimet".

Hogy kik és hogyan buliztak a Szigeten itt megnézheted.

/1508/_gy_b2015811131814

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.