Pedofíliával vádolják a Subway szendvicslánc szóvívőjét

Forrás: AFP/Joey Foley -
Jared Fogle Subway szendvics pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva pedofilbotrány rázta meg a szendvicsláncot: volt szóvivőjük egészen leplezetlenül nyomult tinilányokra - írja a DealyBeast-re hivatkozva a Hír24.

Jared Fogle-t, a Subway szendvicslánc egykori szóvivőjét az FBI pedofília vádjával fogta el. Fogle korábban azt állította, hogy az üzletlánc szendvicseit ette és egy ennek köszönhetően több kilót ledobott magáról, így a cég szóvivője lett. Most a vádak szerint nőket - köztük prostituáltakat - próbált rávenni, hogy hozzák össze 14 év körüli kislányokkal.

Forrás: AFP/Joey Foley

Fogle otthonát egy hónapja kutatták át a rendőrök gyerepornó után, most pedig már a vádlottak padján ülhet. 5-12 év közötti börtönre és dollármilliós kártérítésekre számíthat, ha beigazolódnak a súlyos vádak.

Az indianapolisi rendőrség vezetője, Richard Hite kemény szavakkal üzent a pedofiloknak: "Elrejtőzhetsz az otthonod falai között, az interneten, a laptopodon és a tableteden. Meg fogunk találni. Nézünk, figyelünk, meg fogunk találni."

Megnézed a tűzijátékot? Akkor ezekre mindenképpen figyelj oda! http://www.life.hu/news/20150820-megnezed-a-tuzijatekot-akkor-ezekre-mindenkeppen-figyelj-oda-menekulesi-utvonal-idojaras-riasztas.htmlAz augusztus 20-ai tűzijátékra nagy erőkkel készül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Meteorológiai Szolgálat is.News--Főiskolára megy a modellgyilkos Adrienn http://www.life.hu/news/20150819-foiskolara-megy-a-modellgyilkos-adrienn-aki-korabban-megolt-egy-tizennyolc-eves-modellt-dezit.htmlDézit, a 18 éves magyar fotómodellt még 2008-ban két barátja gyilkolta meg. A bedrogozott gyilkosokat 2012-ben börtönbüntetésre ítélték. Adrienn, a páros egyik tagja megtért a börtönben, nyelveket tanul és még egy főiskolára is beiratkozott...News--Jön! Jön! Jön! Nyakunkon a lehűléshttp://www.life.hu/news/20150813-kiderult-hogy-hamarosan-jon-a-lehules-a-nagy-kanikula-utan.htmlAz Időkép előrejelzése szerint az esős hétvége után lesz némi lehűlés, vége lehet az afrikai forróságnak.NewsOrigoMegszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝ http://www.life.hu/news/20150812-megvertek-gyori-modellt-kalman-csillat-balatonfureden-annyira-emlekszem-verben-uszott-az-arcom.htmlA szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este: megverték és súlyos sérüléseset szerzett.NewsOrigoLelketlen albínókutya: íme, a 2017-es vizes vb kabalapulija http://www.life.hu/news/20150812-lelketlen-albinokutyanak-titulalta-a-sportsgrid-a-2017-vizes-vb-kabalapulijat-ami-hatalmas.htmlÚgy tűnik, hogy lassan az egész világ a 2017-es vizes vb kabalapuliján röhög. Mutatjuk, miért.NewsOrigoVajda Attila olimpikon: "a kajak-kenu egy tiszta sport"http://www.life.hu/news/20150806-vajda-attila-kucsera-gabor-kapcsan-a-kokainozasrol-es-doppingolasrol-beszel.htmlMélyen megrázott mindenkit, amikor kiderült: Kucsera Gábor is érintett a kokain-botrányban. Ennek kapcsán Vajda Attila olimpikonnal beszélgettünk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.