Arra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.

Rengetegen szavaztatok, amit ezúton is köszönünk! Az általatok kedvenc karakternek kikiáltott személy: a jóképű, ám kissé bárgyú JOEY TRIBBIANI, azaz Matt LeBlanc a Jóbarátok című sorozatból. 

Forrás: Youtube

A második helyen gyakorlatilag holtverseny alakult ki: a Szex és New York nagyszájú, nimfomán szőkesége, SAMANTHA JONES, azaz Kim Cattral egyetlenegy szavazatnyi különbséggel győzte le a manipulatív és erkölcstelen, ám meglepően sármos olajvállalkozót, JOCKEY EWING-ot, azaz Larry Hagmant a nagy sikerű Dallas című szappanoperából.

Kim Cattral és Larry HagmanForrás: giphy.com

A dobogó harmadik fokát pedig a világ első szerethető sorozatgyilkosa, DEXTER MORGAN uralja, akit Michael C. Hall alakít a karakterről elnevezett igen különös sorozatban. 

A legkevesebb szavazatot Isaura, a sanyarú sorsú rabszolgalány kapta, akit a Rabszolgasors című sorozatban Lucélia Santos játszott. A szavazás eredményeképp kialakult további sorrendet ITT csekkolhatod.