Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredmény

Larry Hagman Jockey Dallas szavazás sorozat Jóbarátok eredmény sorozatok2015 Magyarország Matt LeBlanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.

Rengetegen szavaztatok, amit ezúton is köszönünk! Az általatok kedvenc karakternek kikiáltott személy: a jóképű, ám kissé bárgyú JOEY TRIBBIANI, azaz Matt LeBlanc a Jóbarátok című sorozatból.

Forrás: Youtube

A második helyen gyakorlatilag holtverseny alakult ki: a Szex és New York nagyszájú, nimfomán szőkesége, SAMANTHA JONES, azaz Kim Cattral egyetlenegy szavazatnyi különbséggel győzte le a manipulatív és erkölcstelen, ám meglepően sármos olajvállalkozót, JOCKEY EWING-ot, azaz Larry Hagmant a nagy sikerű Dallas című szappanoperából.

Kim Cattral és Larry Hagman Forrás: giphy.com

A dobogó harmadik fokát pedig a világ első szerethető sorozatgyilkosa, DEXTER MORGAN uralja, akit Michael C. Hall alakít a karakterről elnevezett igen különös sorozatban.

A legkevesebb szavazatot Isaura, a sanyarú sorsú rabszolgalány kapta, akit a Rabszolgasors című sorozatban Lucélia Santos játszott. A szavazás eredményeképp kialakult további sorrendet ITT csekkolhatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.