Cirque du Soleil sztriptízrúd szexi pénz Bódi Sylvi kérdőív ész tulajdonság spárga humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára a világhírű cirkusz előadásán láttuk ilyen könnyedén pörögni a rúdon az artistákat, mint a modell hétfőn közétett fotóján.

Bódi Sylvi hatalmas spárgáiról már sokszor írtunk és megmutattuk, hogy pörög a rúdon. A modell hétfőn ismét pikáns fotón engedett bepillantást különleges rúdfitnesz edzésébe. A kép pedig azért lélegzetelállító, mert hihetetlen, hogy Sylvi szinte erőfeszítés nélkül tartja magát fejjel lefelé a rúdon.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Sylviről a hétvégén az is kiderült, hogy nem fontos számára mennyi pénzzel rendelkezik egy férfi. A modell egy játékra invitálta a rajongóit, a lényeg az volt, hogy egy kérdőíven kellett értékelni a pasik tulajdonságát. Pénzzel lehetett kifejezni, hogy ki mennyit adna egy romantikus vagy éppen vicces jellemvonásért. A rendelkezésre álló összeg öt dollár volt és mivel Sylvi kitöltötte a tesztet kiderült, hogy nála a humor és az ész a legfontosabb.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Bárdosi Sándornak bíróság elé kell állnia egy régi afférja miatt http://www.life.hu/sztarok/20150831-bardosi-sandor-olimpiai-bajnok-birkozo-nem-izgul-hogy-eliteli-a-birosag-a-lacza-adammal-tortent.htmlAz olimpiai ezüstérmes birkózónak újra le kell játszania a közte és Lacza Ádám között történt incidenst.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huCsodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150828-a-vigyel-el-az-rtl-klub-uj-parkereso-showjanak-szereploje-franciska-csodas-fogyasa-utan.html30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.TV + SztárokOrigoGáspár Lacinak megszűnt a kapcsolata a külvilággal: Totál kikészült!http://www.life.hu/sztarok/20150831-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-kikeszult-a-maszkkeszites-legkritikusabb-szakaszaban.htmlAz énekest a Sztárban sztár maszkmesterei öntötték szilikonban, Laci pedig nagyon nehezen bírta azt a pár percet, amikor elzárták a külvilágtól.TV + Sztárok--Friderikusz Sándorhoz költözött Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-friderikusz-sandorhoz-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musorban-bekoltozott-varnus-xaver-orgonamuvesz.htmlA TV2 Összezárva Friderikusszal című műsor egyik vendége az orgonaművész lesz, aki vállalta, hogy egy napra barátja alvótársa legyen.TV + Sztárok--Tequilában utazik George Clooneyhttp://www.life.hu/sztarok/20150830-george-clooney-es-amal-clooney-sajat-tequilat-dobott-piacra.htmlBrad Pitt és Angelina Jolievilágbajnok rozéja után egy újabb híresség döntött úgy, hogy másban is kipróbálja tehetségét. TV + Sztárok--Baukó Éva megint kitette, amit kell, és csodásan néz ki: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-bauko-eva-megint-kitette-amit-kell-es-csodasan-nez-ki-foto.htmlAz egykori VV-sztár, aki nem először villantja meg formás idomait, ismét szuper képet töltött fel magáról.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.