Tequilában utazik George Clooney

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
ital George Clooney tequila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolievilágbajnok rozéja után egy újabb híresség döntött úgy, hogy másban is kipróbálja tehetségét. 

George Clooney-tól egy elegáns whisky-t várnánk, a hollywoodi színész ehelyett most tequilában utazik. A filmsztár és neje, Amal pár napja Ibizán ünnepelték meg saját márkájuk létrehozását. A színész itala nem olcsó, de bárki megkóstolhatja többek között a Berkshire-i otthonuk közelében lévő sonningi Bull Inn pubban, amit a színész a világ legjobb kocsmájának is nevezett.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

George Casamigos tequilájából egy feles körülbelül 2000 Forintba kerül, hacsak nem azért adják ingyen, mert a színész meghívott egy italra. A helyiek szerint ugyanis ez előforul, nem is ritkán; legutóbb például, amikor George és Amal a pubban vacsoráztak, a többi ottlévő vendéget meghívták egy-egy italra, mert kíváncsiak voltak a véleményükre. Tequila ide vagy oda, mi bármivel koccintanánk a világsztárral...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.