Tequilában utazik George Clooney

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
ital George Clooney tequila
Brad Pitt és Angelina Jolievilágbajnok rozéja után egy újabb híresség döntött úgy, hogy másban is kipróbálja tehetségét. 

George Clooney-tól egy elegáns whisky-t várnánk, a hollywoodi színész ehelyett most tequilában utazik. A filmsztár és neje, Amal pár napja Ibizán ünnepelték meg saját márkájuk létrehozását. A színész itala nem olcsó, de bárki megkóstolhatja többek között a Berkshire-i otthonuk közelében lévő sonningi Bull Inn pubban, amit a színész a világ legjobb kocsmájának is nevezett.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

George Casamigos tequilájából egy feles körülbelül 2000 Forintba kerül, hacsak nem azért adják ingyen, mert a színész meghívott egy italra. A helyiek szerint ugyanis ez előforul, nem is ritkán; legutóbb például, amikor George és Amal a pubban vacsoráztak, a többi ottlévő vendéget meghívták egy-egy italra, mert kíváncsiak voltak a véleményükre. Tequila ide vagy oda, mi bármivel koccintanánk a világsztárral...

Baby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-baby-gabi-a-sztarban-sztar-versenyzoje-tudat-alatt-mar-keszulodik-a-gyerekvallalasra.htmlBaby Gabi a hamarosan induló Sztárban sztár egyik meglepetésversenyzője, hisz az énekesnő, amióta férjhez ment, tudatosan a háttérbe vonult. Házaséletének titkait viszont továbbra is a stúdión kívül hagyja.TV + Sztárok--Baby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-baby-gabi-a-sztarban-sztar-versenyzoje-tudat-alatt-mar-keszulodik-a-gyerekvallalasra.htmlBaby Gabi a hamarosan induló Sztárban sztár egyik meglepetésversenyzője, hisz az énekesnő, amióta férjhez ment, tudatosan a háttérbe vonult. Házaséletének titkait viszont továbbra is a stúdión kívül hagyja.TV + Sztárok--Viszlát, külsőségek! Tóth Gabi stílust válthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-uj-szereploje-stilust-valt.htmlÚj időszak kezdődik Tóth Gabi életében. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huCsodás esküvői fotót posztolt Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-osvart-andrea-magyar-szineszno-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Osvárt Andrea újra szerelmes, és boldogabb, mint valaha. Vajon máris kimondta volna a boldogító igent?TV + SztárokOrigoAddig nincs vége a nyárnak, amíg Gigi Hadid posztol: Szexi képek!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gigi-hadid-szexi-nyaralos-kepekkel-latta-el-instagram-oldalat.htmlGigi Hadid modell, aki a múltkor megmutatta, milyen is a tökéletes popsi, újra forró, nyaralós képekkel lepte meg rajongóit. Így pedig bátran kijelenthetjük, hogy aki Gigit követi, annak nem ér véget a nyár szeptember 1-el.TV + Sztárok--Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.