A Titanic sztárja, Billy Zane Budapesten segít a menekülteken - Fotó!

Forrás: Facebook/Humans of Transit Zone -
színész festmény menekült kiállítás Billy Zane Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színész festményeiből nyílt szombat este kiállítás a budapesti Bródy Házban. A képeket a látogatók meg is vásárolhatják, és az így befolyt bevételt a színész felajánlotta a Magyar Vöröskereszt menekültügyi tevékenységének támogatására.

A sztár a Kőleves elnevezést adta a tárlatnak, melynek címét egy magyar népmese ihlette. Zane ezzel a kezdeményezéssel is fel szeretné a figyelmet hívni arra, hogy bárki hozzájárulhat a krízis enyhítéséhez. A színész még a Titanic mexikói forgatása idején kezdett el festeni, és azóta sem hagyott fel szenvedélyével - írja az Origo.

Billy Zane Budapesten Forrás: Facebook/Humans of Transit Zone

A kiállításhoz kapcsolt bevezetőjében leírja, hogy egy forgatás miatt érkezett Budapestre, ahol testközelből szembesült a migrációs válsággal, és ez késztette a tárlat létrehozására. Méltatja a Magyar Vöröskereszt tevékenységét, és kiemeli, hogy a válság saját népére, a görög népre is nagy hatással van.

A képeiből itt találsz ízelítőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.