Varázslatos képeken Európa leghosszabb hídja

Dánia Öresund híd Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttad már az Öresund-ot, Európa leghosszabb hídját? Csodás fotókat mutatunk róla!

Ez a kombinál közúti-vasúti híd - ami bizonyos részeken a víz alatt fut - a dán fővárost, Koppenhágát köti össze a svéd Malmővel. A hídon kétvágányú vasúti pályáján a vasúti személyszállítás, emellett teherszállítás is történik. 2000-ben nyitották meg, és a dán építész, George K.S. Rotne tervezte. Hát nem csodás?

/1509/H_d_a2015913101031
Ez elég bizarr! Gyémántot távolítottak el egy drágakőtolvaj vastagbeléből Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20150913-gyemantot-tavolitottak-el-egy-dragakotolvaj-vastagbelebol-thaifoldon.htmlLenyelve próbált meg kicsempészni Thaiföldről egy ellopott gyémántot egy kínai nő, de a videokamera és a röntgen lebuktatta, és a 10 millió bahtot (76,6 millió forint) drágakövet kolonoszkópia útján sikerült hamar visszaszerezni.NewsThinkstockSzívdöglesztő apa-fia szelfit lőtt David Beckham: Íme!http://www.life.hu/news/20150912-david-beckham-szivdogleszto-apa-fia-szelfit-lott-legidosebb-gyermekevel-brooklynnal.htmlDavid és Victoria Beckham nagyfia egyre helyesebb. És ezt az apukája is jól tudja.News--Hopp! Együtt lóg Brooklyn Beckham és Selena Gomez: Fotó!http://www.life.hu/news/20150912-brooklyn-beckham-es-selena-gomez-kozos-fotot-posztoltak-magukrol.htmlÚgy tűnik, David és Victoria Beckham legidősebb fia új barátra lelt.News--Úszva akarja megkerülni a Földet a 60 éves extrémsportolóhttp://www.life.hu/news/20150912-martin-strel-extremsportolo-uszva-akarja-megkerulni-a-foldet.htmlÚjabb kihívásra készül Martin Strel, aki már végigúszta a világ nagy folyóit: úszva akarja megkerülni a Földet.News--Reese Witherspoon gyönyörű lánya így köszöntötte az édesapjáthttp://www.life.hu/news/20150912-reese-witherspoon-gyonyoru-lanya-ava-igy-koszontotte-az-edesapjat-ryan-phillippe-t.htmlA napokban lett 16 éves Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lánya, Ava. Szeptember 10-én azonban Ryan is szülinapot ünnepelt, ebből az alkalomból pedig a lánya nosztalgiázott kicsit.News--Origami csodák egy kreatív művésztől http://www.life.hu/news/20150912-origamikra-papirbol-keszult-csodakra-bukkantunk-qin-kun-origami-munkait-a-dolgozoszobajaban-kesziti.htmlLélegzetelállítóak a kínai művész aprólékosan kidolgozott, gyönyörű papírból hajtogatott művei.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.