A Start Trek sztárja mutogatta magát egy gyereknek

Forrás: CBS -
Jennifer Lien mutogatás film rendőrség gyermek Start Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 3-án letartóztatták a népszerű amerikai sci-fi sorozat színésznőjét Jennifer Lient, aki a hírek szerint igazán megbotránkoztatóan viselkedett egy szomszédjával. 

A sztárt a Star Trek: Voyager című sorozatból ismerhetik a nézők. Lien kétszer is megmutatta fedetlen felső- illetve altestét egy 13 éven aluli gyereknek, de egyelőre konkrétabb információkat nem hoztak nyilvánosságra az ügy érdekében. - írja a People.

Forrás: CBS

A CNN tudósítása szerint a színésznő az egyik szomszédjával veszett össze. Carey Smith a helyi tévének azt nyilatkozta, hogy a sztár kétszer is mutogatta magát a gyermeke előtt, sőt, még a nadrágját is lehúzta. A felháborodott édesanya a történtek után kihívta a rendőrséget, akik meztelenül találtak a Start Trek szereplőjére. Állítólag ellenállt a rendőröknek, így karban kellett kivinniük a házból. Jelenleg előzetesben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.