A szépségkirálynő alig kezdte meg műsorvezetői munkáját a TV2 Aktív adásában, máris elindult a kommentháború. Edina intelligensen reagált az őt ért vádakra.

Kulcsár Edina lett az Aktív műsorvezetője, ez pedig volt, akinél kiütötte a biztosítékot. Szinte azonnal betámadták őt, mert sosem tanulta a műsorvezetést: „Gratulálok! A többieknek pedig, akik évekig tanultak és tettek egy ilyen munkáért, kívánom, hogy találjanak állást egy sokkal minőségibb műsorban, ahol nem az ismertség, hanem a tehetség és tudás alapján válogatják be a tagokat!" – írta egy kommentelő, Edina pedig kedves szavakkal állt ki magáért:

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Habár kaptam ma hideget-meleget, senki nem tudja a kedvemet szegni a műsorvezetéstől! Továbbra sem tudom letörölni a mosolyt az arcomról, mert nagyon örülök, hogy ilyen lehetőséget kaptam! A negatív kommentekre reagálva annyit szeretnék mondani, hogy valóban nem tanultam műsorvezetést, de én soha nem jelentettem ki olyat, hogy profi lennék! A mai legjobb műsorvezetők is elkezdték valahonnan. Igyekszem fejlődni, de ehhez a ti támogatásotokra is szükségem van!" – írta Edina közösség oldalán.