Aleska Diamond a bugyijában turkált az Ezek megőrültek műsorában

Fotó: Polyak Attila - Origo -
TV2 Cinthya Dictator Ezek megőrültek! (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kicsit rá is játszanak, azért hogy legendává váljon az kapcsolatuk" - mondta Növényi Norbi, amikor Varga Viktor után Cinthya sem alarta sárral dobálni volt kedvesét. A romantikus pillanatokat aztán kellemetlenek is követték a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának keddi adásában.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Varga Viktor őrülten romantikus tettet hajtott végre, amikor a bitang petangnál nem akarta megdobni volt szerelmét. Utána már nem volt nagy meglepetés, hogy Cinthya Dictaror is ugyanígy tett.

Cinthya könnycseppe megcsillan egy kvarcon! - hangzott el a műsorban.

Varga Viktor, Zámmbó Árpy és Aleska Diamond a TV2 Ezek megőrültek cimű műsorának forgatásán. Fotó: Polyak Attila - Origo

Viktor az egész műsor alatt isteinen nézett ki, ezzel eléggé összezavarta Aleskát. Cserébe a lány, a zsebtolvaj szó elmutogatásakor teljesen kizökkentette a férfiagyakat, amikor is a bugyijában turkált.

Forrás: Life.hu

Varga Viktor így értékelte a produkciót: "A zsebtolvaj az egy igen vicces szó, abban a formában, ahogy elmutogatta az Aleska, ahogy a bugyijában turkált. Ezzel teljesen elterelte a férfiagyunkat és nem tudtunk arra koncentrálni, hogy mi az a szó."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.