Milliókkal teli táskát talált egy játszótéren egy 7 éves kisfiú

Forrás: ABC News -
üzletember játszótér kisfiú Amerikai Egyesült Államok megtalálás pénz millió dollár csúszda táska gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aiden azonnal tudta, mit kell tennie, amikor játék közben egy 8 ezer dollárt tartalmazó táskát talált egy csúszda tetején. 

A 7 éves Aiden és nagybátyja, Danny Wright egy massachussetts-i parkban múlatták az időt, amikor a kisfiú egy csekkekkel, egy vastag borítékkal és személyes iratokkal teli táskával tért vissza a férfihoz. Mint később kiderült, a boríték 8 ezer dollárt, vagyis több millió forintnak megfelelő összeget rejtett.

Forrás: ABC News

Az őrsön nem sokkal később sikerült megtalálni és értesíteni az összeg jogos tulajdonosát: Elias Santos két fiával ment le a játszótérre, amikor elfeledkezett a táskáról, és véletlenül a csúszda tetején hagyta. Az üzletemberként dolgozó férfi 100 dollárral jutalmazta Aident becsületességéért.

Öngyújtóval akart megölni egy pókot, de felgyújtotta a benzinkutathttp://www.life.hu/news/20150929-fel-akart-gyujtani-egy-pokot-de-helyette-majdnem-o-halt-meg.htmlNem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk annak a fiatal férfinak esetén, aki egy pókot próbált elpusztítani, de helyette majdnem meghalt. NewsOrigoÉjszaka talán már nálad is fagyni fog!http://www.life.hu/news/20150929-lesz-ahol-ejszaka-mar-fagyni-fog-eszak-felol-lassan-tovabb-csokken-a-felhozet.htmlÉszak felől lassan tovább csökken a felhőzet, este már a déli határ mentén is lényegesen kevesebb lesz a felhő. Kezdetben az ország déli felén még több helyen eshet gyengén az eső, de késő délutánra ott is megszűnik a csapadék.News--Barbie-horgászbottal fogott egy óriási halat a kislány - Videó! http://www.life.hu/news/20150929-barbie-horgaszbottal-horgaszott-egy-kislany-es-hatalmas-halat-fogott-vele.htmlKicsi a bors, de erős! - szól a közmondás, ami most értelmet is nyert. A felvételen egy csöpp kislány küzdelmét láthatjuk, aki cuki rózsaszín szettben horgászik az apukájával. NewsOrigoDráma! Öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője, Cathriona Whitehttp://www.life.hu/news/20150929-ongyilkos-lett-jim-carrey-exbaratnoje-cathriona-white.htmlGyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White. Holttestét hétfőn találták meg barátai. News--Sokkoló hír! Láb nélküli hegymászó nem mehet a Himalájárahttp://www.life.hu/news/20150929-az-uj-himalajai-torvenytervezet-lehetseges-hogy-a-jovoben-lab-nelkuli-hegymaszo-nem-mehet-a.htmlA nepáli kormány Himalája-törvényjavaslata kiütötte a biztosítékot azoknál a hegymászóknál, akik álmaikat, bármi áron meg szeretnék valósítani. News--Ejtőernyős ugrás közben halt meg az MTV extrémsportolója, Erik Lars Ronerhttp://www.life.hu/news/20150929-erik-lars-roner-az-mtv-extremsportoloja-ejtoernyos-ugras-kozben-vesztette-eletet.htmlEjtőernyős ugrás közben fának csapódott és életét vesztette Erik Lars Roner amerikai extrémsportoló, akit a Nitro Circus című MTV-műsorból ismerhetnek a tévénézők.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.