Kiderült, nemcsak a tatai Boglárka lakóparkban kapcsolták ki a gázt a hatóságok, hanem Lagzi Lajcsi házában is.

A Bors információi szerint május óta nincs gáz Galambos Lajos házában. "Májusban volt náluk egy ellenőrzés, és akkor tudomásom szerint kikötötték a gázt, azóta nincs is náluk" - nyilatkozta Lajcsi testvére, István a lapnak.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"De mivel a bátyám évek óta egy fatüzelésű kazánnal fűt, lépéseket sem tett azért, hogy legyen. Nincs olyan berendezés, ami gázzal működne. A fűtést megoldja a kandallóval meg a fatüzelésű kazánnal, évek óta nekem is ő adja a fát, ott az erdeje, annyi fája van, hogy sosem fogy el. Az áramot pedig nem kötötték ki, sem korábban, sem most" - mondta István.

Galambos Lajos jelenleg előzetes letartóztatásban van. Feleségét, Boglárkát pénteken szabadlábra helyezték. A rendőrség lopás és vesztegetés gyanúja miatt vette őrizetbe a házaspárt és még egy személyt.

A Népszabadság korábban azt írta, a zenész mocsai birtokán, a Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén, illetve a hozzá köthető tatai Boglárka (így hívják feleségét) Apartmanparkban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak.

Lagzi Lajcsi neje: "Teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában"
"Ez a tizenkét nap maga volt a rémálom" - mondta Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka a TV2 Tények című műsorában. A nő telefonon nyilatkozott a hírműsornak, a felvétel során pedig többször elsírta magát - írtuk korábbi cikkünkben.