"Már nem kell engedélyt kérni pasiügyekben" - Párt szeretnének találni a Nyári lányok

Nyári Alíz Nyári Edit párkeresés Nyári lányok szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy Bereczki Zoltán átdugta-e a nyelvét akkor este, most azonban újabb titkokat meséltek el a Nyári lányok, akik vasárap voltak kénytelenek búcsúzni a Sztárban sztár műsorától.

Jelenleg a zene játssza a főszerepet Edit és Aliz életében, de elárulták, bizony ők is szeretnének párt találni, és természetesen saját családra is vágynak. Hogy ez mikor jön el, még nem tudják, de mivel számukra a több mint harminc éve házas szüleik valódi példaképek, mindenképpen áhítoznak a feleség- és az anyaszerepre is - írja a Blikk.

Edit és Alíz. Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ahogy másnak sem, a Sztárban sztár hét végi búcsúzóinak sem könnyű a párválasztás, de ebben is támogatja őket édesapjuk, Nyári Károly.

"Nagyon jó fej, édesapánk a világ legjobb apukája, és ami nagyon fontos, sosem volt szigorú! Korábban sem szólt bele az életünkbe, mint azt sokan gondolják. Nekünk furcsa, hogy azt hiszik, ez a mai napig így van. Apukánk a menedzserünk, így szakmailag is támogat minket, de a magánéletben nyilván nincs mindig ott. Nem korlátoz minket, és már nem kell engedélyt kérni pasiügyekben sem" - mondták el a lapnak adott interjújukban a lányok, akik egyelőre mindketten szinglik.

De persze nyitottak arra, hogy belépjen az életükbe a nagy ő.

"Egy családi házban élünk, ahol a stúdiónk is található, így itt készítjük a dalokat, próbálunk, és készülünk a fellépésünkre. Szinte minden időnket itt töltjük, de ez nem is munka, hanem szenvedély, és mi örülünk, hogy ez egy helyen van. Sokszor az éjszaka közepén írunk dalt, vagy csináljunk bármi mást. Éppen ezért mindkettőnk számára

az ideális pár talán szakmabeli lenne, egy zenész, aki megérti, elfogadja mindezt.

Még keressük az igazit, de bízunk benne, hogy ha megérkezik, akkor az egyértelmű lesz – vallotta be Aliz

"Nem tudnék konkrét karaktert meghatározni, inkább az a lényeg, hogy milyen kisugárzása van az illetőnek. Az ápoltság nem elhanyagolható, hasonló értékrendje legyen, mint nekem, és valóban fontos, hogy elfogadja, a zene az én – a mi – életünkben mennyire fontos - véli a lány.

"Én is hasonlóan gondolkodom alapvetően, de ami fontosabb, hogy egy húron pendüljünk" - tette hozzá Edit.

Lagzi Lajcsi kocsikkal is zsonglőrködött? Luxusterepjárói körül is áll a bál!http://www.life.hu/sztarok/20151014-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-zenesz-luxusterepjaroi-korul-is-all-a-bal.htmlLapértesülések szerint Galambos Lajos, a legutóbb kézzel írt levelet küldött a börtönből, őrizetbe vételekor a nyomozók öt gépjárművet, köztük több nagyon értékes luxusterepjárót foglaltak le a házaspár garázsában, és vittek el fedezetként. Lajcsi üdvédje reagált a vádakra.TV + Sztárok--Tóth Vera: "Számomra ez egy kis halál volt"http://www.life.hu/sztarok/20151013-toth-vera-interju-a-gyemant-cimu-konyve-kapcsan-kulonos-betegsegerol.htmlTóth Vera sok mindenről beszélt már őszintén a rajongóinak, de különös betegségéről eddig mélyen hallgatott. Gyémánt című könyvében fény derül arra, hogy milyen baj kínozta 15 hónapig, amiből csak pszichiáter segítségével tudott kigyógyulni.TV + Sztárok--"Noszály Sándort ide-ode vitte rég a nő"http://www.life.hu/sztarok/20151013-a-bulvarrapben-zambo-krisztian-noszaly-sandor-arpa-attila-liptai-claudia-alekosz.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is rímekbe szedte a bulvárvilág legfontosabb és legérdekesebb történéseit. Most megtudhatod, miképp van egymással Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, és arra is fény derül, hogy mitől zuhant meg Noszály Sándor. TV + Sztárok--Tényleg itt a vége? VV Laci tiszta vizet önt a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vv-laci-tiszta-vizet-ont-a-poharba-elutazik-vv-edinahoz.htmlLassan két hónapja, hogy VV Lacit elhagyta szerelme Edina, aki Németországba költözött. Laci nagyon nehezen viseli az egyedüllétet, de nem csak ő szenved a kettőjük közötti távolságtól. TV + SztárokOrigoBíró Ica inkább megtartja magának az ufók üzenetéthttp://www.life.hu/sztarok/20151013-biro-ica-ufot-latott-es-uzentek-is-neki-de-megtartja-maganak-az-uzenetet.htmlBíró Ica a napokban bevallotta, hogy földönkívüli ufót látott. A fitneszlady őszinte vallomásáért kapott hideget, meleget, ami csak a rosszindulatú megjegyzések miatt nem zavarja. Szerinte elég nyitottnak lenni ahhoz, hogy bárki közelebb kerülhessen a spirituális világhoz. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea tart a túlterheltségtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-tart-a-tulterheltsegtol-es-a-kimerultsegtol-ezert-egy-kulonleges.htmlA TV2 híradósa, még egy diplomát szeretne az orvosi mellé, ezért újra tanulni kezdett, ez viszont azt jelenti, stresszes és fárasztó időszak elé néz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.