A Dirty Dancing kultikus jelentének titkairól mesélt Jennifer Grey

jelenet kultikus Jennifer Grey Dirty Dancing Patrick Swayze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki látta a filmet, örökre megőrzi magában azt a jelenetet, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Baby-t miközben a Time of my Life című sláger szól. Most néhány titok is kiderült a kultikus jelenetről.

A nyaktörő mutatványról azt gondolhatnánk, hogy napokig gyakorolták a színészek, de Jennifer Grey mindenkit kiábrándított.

„Összesen egyszer csináltam meg a forgatás napján. Sosem próbáltuk el előtte, és azóta sem veselkedtem neki újra. Nem is értem, hogy azok a nők, akik leutánozták a mutatványt, hogy merték rábízni magukat a táncpartnereikre. Én Patrick Swayze kivételével senki másban nem bíznék” – mesélte az 55 éves színésznő, akit még most is gyakran faggatnak a film kapcsán. De nemcsak őt, színész férjét, Clark Gregget sem hagyják a riporterek.

„Na igen, minden reggel ébredés után közvetlenül megcsináljuk az emelést, aztán beültetem Baby-t a sarokba” – utalt Gregg a filmben elhangzó szállóigévé vált mondatra, miszerint: Baby-t senki sem ültetheti a sarokba. „Aztán a feleségem nekem támad Loki jogarjával, és az egész napunk úgy telik, hogy újrajátsszuk a filmeket, amelyekben szerepeltünk” – idézi a tvgo.hu a színészt, ahogy helyreteszi a kíváncsiskodókat.

Jennifer Grey ötvenévesen nyert az amerikai táncműsorban

Jennifer Grey színésznő nyerte a Dancing With the Stars című amerikai televíziós vetélkedőt, amelyben Bristol Palin, az ismert konzervatív politikus lánya a harmadik lett. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Lagzi Lajcsi: „Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is”http://www.life.hu/sztarok/20151021-lagzi-lajcsi-szerencsejerol-vallott-szily-noranak.htmlAz áramlopás gyanúja miatt előállított Lajcsi korábban Szily Nórának vallott az életéről, sikereiről, szerencséjéről. TV + Sztárok--Bereczki Zoli Nikáról: "Valóban forr köztünk a levegő"http://www.life.hu/sztarok/20151021-bereczki-zoli-nikaval-enekel.htmlA musicalszínész évekig énekelt duetteket volt feleségével, közös albumokat is kiadtak - most azonban már Nikával áll színpadra. TV + Sztárok--Kovács Kati bojkottálta Tóth Gabi produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-kovacs-kati-dalt-adott-elo-az-enekesnot-nem-erdekelte.htmlVasárnap este a Sztárban sztár egyik legkiemelkedőbb produkcióját adta elő Tóth Gabi, Kovács Katitól a Nem leszek a játékszered című dalt énekelte. Az eredeti előadók általában ott izgulnak a közönség soraiban, vagy a felkészítésben segítik a versenyzőt, az énekesnőt azonban hiába kerestük a stúdióban. TV + SztárokOrigoNem egyezik ÉNB Barbi és ÉNB Alexa ízlése a húspiaconhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-barbi-es-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjainak-izlese-nem-egyezik-ha-pasikrol-van-szo.htmlÚgy tűnik, a pasikon nem fog összeveszni az Éjjel-Nappal Budapest két bombázója, Alexa és Barbi. TV + Sztárok--Kiderült, mi Jennifer Aniston legnagyobb félelmehttp://www.life.hu/sztarok/20151019-jennifer-aniston-szineszno-legnagyobb-felelme-kiderult.htmlA Jóbarátok színésznőjének férje Ellen DeGeneres műsorában árulta el, mitől tart a legjobban felesége. TV + Sztárok--A nap híre! Lindsay Lohan elnök akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151019-lindsay-lohan-indulna-a-par-ev-mulva-tartott-elnokvalasztason-ez-a-nap-vicce.htmlA botrányhős színésznő egy nem mindennapi kijelentéssel állt elő a minap: talán indul a 2020-as amerikai elnökválasztásokon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.