Te közbelépnél, ha előtted bántanának egy gyereket? Videó!

sértés kísérlet videó kislány gyermekpszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rejtett kamerás felvételen keresztül akarták tesztelni, hogy vajon egy járókelő megvéd-e egy társai által kikezdett gyereket. A felvétel alapján az emberek többsége kiállt a kislány mellett.

A kísérletet során, melyet az UPTV amerikai tévécsatorna készített, három lányt - valójában gyermekszínészt - ültettek le egy buszmegállóban. Az egyikük szerény, és sokkal hallgatagabb volt a társainál, így gyorsan a céltábla közepébe került. A két iskolás először a külsejét kezdte sértegetni, majd személyes témákat hoztak fel, mely látszólag nagyon rosszul esett a gyereknek.

A videón tisztán látható, hogy több felnőtt nem bírta hallgatni a sértéseket, és rögtön megvédte a megszeppent gyereket. Volt olyan, aki maga mellé ültette őt, sőt, az egyik járókelő még harmonikázni is kezdett, hogy jobb kedvre derítse a kislányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.