A Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését.

Kármán Dalmát tavaly koronázták meg királynőnek a Miss International Hungary versenyen, így innen már csak egy lépés volt a Miss Face of Beauty tajvani világversenyére kijutnia. A fiatal lány egyévnyi kemény munkának köszönhetően fantasztikus átalakuláson ment keresztül. Tökéletesre formálta a testét, sőt angolt és királynői viselkedést is tanult Luis C. Canótól, a hazánkban élő venezuelai szépségverseny-szakértőtől. 

Forrás: Kármán Dalma

„Egyetlen edzést sem hagytam ki, tudatosan étkeztem, és még szilveszterkor sem ittam egyetlen pohárral sem. Szinte az első napokban az élvonalba kerültem. A kint töltött idő alatt számos alversenyt rendeztek, és én mindegyiken dobogós helyen végeztem. A királynői beszéd kategóriában például első, bikinis körben második lettem. A nemzetközileg legnagyobbnak tartott szépségversenyeket elemző portál úgy ítélte meg, hogy én nyerem meg a koronát, végül tévedtek. A döntőben Mexikó megelőzte Magyarországot, azaz engem" – mesélte Dalma, aki számos ajándékot és komoly pénzjutalmat kapott a helyezéssel. Erről a szerződésben már előzetesen tájékoztatták őket, így minden lány tudta, mire számíthat, ha jól teljesít.

„Ezzel a címmel nemcsak kiváltság, hanem felelősség is jár: szeretnék példát mutatni a korombéli lányoknak, mert azt gondolom, a szépség csak akkor ér valamit, ha kitartással és intelligenciával is párosul. Most nem tervezem, hogy benevezek valamelyik közismert, hazai szépségversenyre, egyelőre a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni, azután majd meglátjuk, mit hoz a jövő" – mesélte Dalma, aki két és fél hétig volt külföldön, távol a családjától. 

Forrás: Kármán Dalma

„Teljesen egyedül kellett boldogulnom, de természetesen a szeretteim és a szakmai csapat folyamatos kapcsolatban  állt velem a világhálón. Az, hogy egyedül is képes voltam helytállni, magabiztosságot adott, amit a jövőben még egészen biztosan kamatoztatni fogok. De minden a legnagyobb rendben volt, és életem legcsodálatosabb időszakát élhettem át!"