Csak engedéllyel változtathat a frizuráján Liptai Claudia

frizura TV2 engedély Liptai Claudia műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető az utóbbi hónapokban többször változtatta meg a külsejét. Claudia jelenleg egyszerre három frizurával szerepel a képernyőn. 

A televíziónál dolgozók tisztában vannak azzal, hogy csak a csatorna engedélyével változtathatnak nagyobb dolgokat saját magukon, főleg, ha több műsorban is szerepelnek. Aki megszegi ezt, akár több szászezres büntetést is fizethet. A műsorvezető hétköznaponként hosszú hajjal, a Jóban Rosszban sorozatban szőkén, a Sztárban sztár adásaiban pedig platinaszőkén látható. Ilyen sűrű frizuraváltás még nem volt látható hazai tévéképernyőn - írja a Bors.

Forrás: Triumph

A lap megkérdezte Claudiát, hogy engedélyt kért-e a TV2-től ekkora változtatásra. "Évek óta minden nagy műsorom előtt változtatok valami jelentőset a hajamon. Természetesen mindig kérek engedélyt, amit még sosem tagadtak meg" - mondta a műsorvezető.

A csatorna tudott a színésznő terveiről, és nem találnak kivetnivalót a döntésében. "Semmi kivetnivaló nincs abban, hogy egyidőben háromféle frizurával van képernyőn, hiszen mindhárom műsorban más-más szerepben van. Köztudottan az 50 milliós játszma felvételei hetekkel ezelőtt megtörténtek, és a Jóban Rosszban stábja is három-négy hétre előre dolgozik. A Sztárban sztár zsűrijében pedig a nézők élőben láthatják Claudiát vasárnap esténként" - mondták a csatorna munkatársai a Bors megkeresésesre.

Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajra

Drasztikus átalakuláson ment keresztül Liptai Claudia, aki platinaszőke, rövid hajra váltott. Annak ellenére, hogy a hiedelem szerint a nőknél az efféle nagy változást valamilyen magánéleti válság váltja ki, a csinos műsorvezető esetében erről szó sincs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.