Fodor Zsóka: "Fábry alkoholistának nevezett"

Forrás: Life.hu, Origo -
színész kijelentés műsor Fodor Zsóka alkoholista Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű showman évekkel ezelőtt állítólag annyira megsértette a színésznőt, hogy sokáig nem is álltak szóba egymással. Fábry Sándor azóta bocsánatot kért a kijelentéséért.

A kamerák előtt nevezte iszákosnak Fodor Zsókát a humor hazai nagyágyúja, miután a Barátok közt egykori sztárja egy előadásában a szerepe szerint kicsit többet fogyasztott a kelleténél. A színésznőt akkor nagyon megviselte a kijelentés, ma már viszont túltette magát a történteken - írja a Bors.

Forrás: Life.hu, Origo

"Van, amikor az élet találkozik a szereppel – idézi szó szerint Zsóka. – Engem ez a humorbomba szíven ütött. Fodor Zsóka iszik? Hogy micsoda? Ha én piás vagyok, akkor a szerepem szerint, Magdi anyus is iszik. Ez az embereknél így jön le, nincs különbség. De nem igaz! Egyikünk sem ivott. Nem mennék el az ital temetésére, de csak társasági iszogató vagyok. Rám egyáltalán nem jellemző a piálás, mint néhány kollégára. Az én megítélésem nem ilyen, ezért is lettem nagyon dühös. És nem csak én, de a Barátok közt sorozat akkori producere is. Kalamár Ta­más vé­gül azt mondta, ne törődjek vele. Bagi Iván visszamondta Sándornak, hogy miért sértődtem meg. Kiderült, hogy Sándor csíp engem, fel is hívott néhány nap múlva. Nem hittem el, hogy ő az. Mondtam neki, hogy Nacsa Olivér barátom kiválóan utánozza, nem dőlök be. Egyébként azért sem hittem el, mert szerintem ő személyesen nem szokott felhívni embe­reket. Ez igaz" - mesélte Zsóka, aki később elment a showman egyik műsorába, ahol megbeszélték a dolgot, és tisztázták az elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.