Szexelnek az emberek halottak napján?

Forrás: Hevesi Krisztina -
Hevesi Kriszta szex szexuálpszichológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu riportere Hevesi Kriszta szexuálpszichológust arról faggatta, hogy a Mindenszentek és Halottak napját belengő elmélyültebb hangulatban mi az emberek hozzáállása a testiséghez. Kriszta válaszát az alábbi videóban meghallgathatod.

Szorcsik Viki besokallt névrokona miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-szorcsik-viki-besokallt-nevrokona-szorcsik-h-viki-miatt.htmlElege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. TV + Sztárok--Jön a keresem a családom! "Az operatőrök zokognak"http://www.life.hu/sztarok/20151027-indul-az-rtl-klubon-a-keresem-a-csaladom-a-foszerkesztoje-hadas-kriszta-a-musorvezeto-lilu.htmlNovembertől indul minden idők egyik legmeghatóbb műsora az RTL Klubon: Keresem a családom címmel, amelynek műsorvezetője Lilu lesz. A Life.hu riportere a műsor hátteréről Hadas Krisztával, a főszerkesztővel beszélgetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBejutott a Voice amerikai élő show-jában Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiraly-viktor-bejutott-az-amerikai-voice-elo-showjaba.htmlElvesztette Voice-beli párbaját Király Viktor, ám Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, adott egy esélyt a magyar énekesnek, aki Adam Levine helyett a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért. Ezt láthattuk pár nappal ezelőtt már a Wikipedián is - ami találgatásokra adott okot. TV + SztárokOrigoÍgéretet tett Liptai Claudiának Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-igeretet-tett-liptai-claudianak-gesztesi-karoly-hogy-fel-evig-piihen.htmlElőbb a Karinthy Színház Csalogány családjában, a múlt héten pedig a Grease premierjére kellett beugrók keresni Gesztesi Károly helyett. A színész egészségügyi okokra hivatkozott, amelynek következtében látásproblémákkal küzd. Mindeközben az Estére szabad a kecó, avagy londoni szextett című darabban hétfőn és kedden is színpadra lépett. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKovács Kati bojkottálta Tóth Gabi produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-kovacs-kati-dalt-adott-elo-az-enekesnot-nem-erdekelte.htmlVasárnap este a Sztárban sztár egyik legkiemelkedőbb produkcióját adta elő Tóth Gabi, Kovács Katitól a Nem leszek a játékszered című dalt énekelte. Az eredeti előadók általában ott izgulnak a közönség soraiban, vagy a felkészítésben segítik a versenyzőt, az énekesnőt azonban hiába kerestük a stúdióban. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - A távolsági buszok utasainak dizájnjára hajazott Gáspár Laci az öltözékehttp://www.life.hu/sztarok/20151018-gaspar-laci-eloadasaban-a-simply-red-slagere-a-sztarban-sztarban-musoraban.htmlA zsűri ezúttal nem volt elájulva Gáspár Laci produkciójától. Legalábbis nem annyira, mint a korábbi adásokban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.