Így tökölnek celebjeink - Halloweenre készülnek a magyar sztárok

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita -
Hódi Pamela Gianni Annoni Abaházi Csaba Iszak Eszter Zimány Linda Debreczeni Zita Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai szokás ide vagy oda, a halloween jó mulatság. A hatalmas narancsságra tökök a magyar hírességeket is megihlették, és szebbnél szebb tökfejekkel rukkoltak elő, sőt volt aki saját magát maszkírozta el az ünnep alkalmából. 

Zimány Linda – aki nemrég vidáman pózolt a tökök között - egy hatalmas darabnak esett neki késsel. Nekünk a fotó láttán Sharon Stone legendás filmje, az Elemi ösztön jutott eszünkbe.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Hódi Pamela kislányával, Natasa Zselykével halloween alkalmából is inkább a divatnak hódol: a gyönyörű édesanya és tündéri lánya sütőtökös egyenpólóban pózoltak.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

Gianni kedvese, Debreczeni Zita barátnőit látta vendégül, a csajok pedig kreatív alkotásokkal lepték meg az étteremtulajdonost, aki kandallója előtt állította ki a remekműveket.

Forrás: Instagram/Gianni

Debreczeni Zita laza otthoni szerkóban még a kézműveskedés előtt pózolt az érintetlen tökfejekkel.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

Abaházi Csaba önarcképet faragott a tökből, szerintünk remekül sikerült az alkotása.

Forrás: Facebook/Abaházi Csaba

Iszak Eszti úgy döntött cicalányként hódít halloweenkor: „Amerikai filmeken nőttem fel, így nem volt újdonság számomra, hogy az elmúlt években itthon is beköszöntött az őrület. Ugyan én nem tartom a halloweent klasszikus értelemben vett ünnepnek, de ha a barátaim meghívnak ilyenkor bulizni vagy sütőtök krémlevest enni, igent mondok" – mosolygott Eszti.

Forrás: redlemon

Miskovits Marci a VIVA bevállalós műsorvezetője egy sminkmesterhez látogatott, ahol sebes arcú zombit kreáltak belőle. „Soha nem maszkíroztak el még ennyire durván, három órán keresztül tette fel Orsi a „sminkem", és a leszedése is egy óra volt" – mondta a műsorvezető.

Forrás: redlemon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.