Horgas Eszter párzás Hungary's Got Talent táncos udvarló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Esztert szeretné meghódítani a palotai párzási tánccal Szacskó Dániel. A fuvolaművész azonban nehéz eset, hiszen pár éve, amikor hasonlóan próbálták meghódítani, csattanós pofon lett a vége.

A rákospalotai fiú a Hungary's Got Talent színpadán próbálja betáncolni magát nem csak az élő show-ba, hanem a fuvolaművésznő szívébe is. Dani mindent bedob a sikerért, két órán keresztül tupírozta a haját, hogy színpadképes legyen, emiatt fél 5-kor kelt a felvétel napján. Bár a fiú minden hölgy fejét igyekszik elcsavarni, különleges produkciójának célpontja ezúttal az egyik ítész. „Arra törekszem, hogy minden nő tekintetét bevonzzam, különösen Horgas Eszterét."

Forrás: RTL Klub

Horgas Eszter azt mondja, nem rendhagyó eset, hogy tánccal próbálták felkelteni az érdeklődését. „Az már előfordult, hogy fogadásokon vagy házibulikon felkértek táncolni, és így próbáltak imponálni nekem. A tánc jó lehetőség, hogy valaki kifejezze, hogy mennyire baró. Egyszer volt egy durvább eset egy party-n, amikor a táncpartner meg akart csókolni. Ő akkor egy gazdag és népszerű ember volt, így amikor a pofonom csattant az arcán, az mindenkit meglepett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.