Mark Zuckerbergnek elege van a Facebook játékfelkéréseiből

Forrás: AFP/Jim Watson -
Facebook funkció játék Mark Zuckerberg meghívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés idegesítőbb dolog van annál, amikor az ismerősünk különböző alkalmazásokra való felhívást küld nekünk. A közösségi oldal atyjának is elege van ebből, így komoly változtatásokat tervez.

Zuckerberg a közelmúltban megígérte, hogy megszabadít minket az idegesítő felkérésektől. A kevés beállításnak köszönhetően egyelőre csak az értesítéseket tudjuk blokkolni, magát a felkérést nem. Eddig ezt személyenként állíthattuk be, ami igen hosszú folyamat - írja az Origo.

Forrás: AFP/Jim Watson

Az oldal fejlesztői most azt tűzték ki célul, hogy megszabadítják a felhasználókat ezektől az opcióktól. Kidolgoznak egy olyan funkciót, amivel sokkal egyszerűbben szűrhetők és blokkolhatók az idegesítő felhívások. Zuckerberg maga is tudja, hogy már idejétmúlt a mostani rendszer, de eddig nem szerepelt a probléma a cég legfontosabb feladatai között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.