Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!

cirkusz Kiszel Tünde naptár exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt!

Kiszel Tünde 15. naptárának címlapfotóját Tünde rajongói már megcsodálhatták, ugyanis ez az egy kép kikerült a közösségi oldalára. Mi most megmutatunk néhány olyan naptárfotót, amit csak azok élvezhetnek, akik megvásárolják a legendás kalendáriumot. Így még biztosan nem láttátok Kiszel Tündét!

Kiszel Tünde naptár 2016 Forrás: Budai Tibor

Nagyon szalad az idő, már a 15. naptáram kerül forgalomba, mindegyiket elkapkodták a rajongóim. Valami különlegeset szerettem volna a jubileumi évfordulóra, remélem, sikerült. Volt már fekete-fehér naptáram, bőrszerkós dominaként is pózoltam, 3D-ben mosolyogtam vagy tavaly pin-up stílusban nosztalgiáztam. A fotósom ötlete nagyon megtetszett, hogy a jövő évi naptáramat egy cirkuszban készítsük el. Közel áll hozzám a cirkusz hangulata, az erős smink, a látványos frizura és a túldíszített öltözékek. Bár a naptáram helyszíne mindig más és más, egyvalami mindegyikben közös, mégpedig az, hogy Donatella mindig szerepel bennük, igaz csak pár hónapban. A jövő éviben mindegyik évszakban egyszer együtt pózolunk” – kezdett bele Tünde, aki elárulta, hogy két napig készültek a meglepő naptárfotók.

Kiszel Tünde-naptár 2016, Donatellával Forrás: Budai Tibor

Nagyon kedvesek voltak a cirkuszosok, ruhákat kaptam tőlük a képekhez, segítettek a helyszíneken, adtak látványos kiegészítőket. Sietni kellett a munkával, hogy az esti előadást már ne zavarjuk. Szerettem volna állatos képet is készíteni, mondjuk egy oroszlánosat, de nem javasolták, hogy bemenjek az oroszlán ketrecébe. Ezért egy másik négylábúval, egy vadmacskával pózolok, és egy kedves papagájjal. Vadság, extrém beállítások ide vagy oda, a kedvencem mégis csak az, amikor decemberben Donatellával Mikulásnak öltöztünk, és ő szeretetteljesen átölelt” – árulta el Tünde, aki nem mert felmenni a kupolába, de helyette a lánya megtette.

Forrás: Budai Tibor

"Donatella annyira vagány volt, hogy felhúzták a kupolába, és fejjel lefelé eresztették le. Én nála azért sokkal visszafogottabb vagyok” - büszkélkedett Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.