Rock and Roll szexi Sztárban sztár csípő tánc Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt nem árulhatja el, hogy férfit vagy nőt kell megformálnia Varga Győzőnek a Sztárban sztár nyitóadásában, vasárnap este, de egy biztos: olyan mozgást kellett elsajátítania, aminek leginkább a felesége örülhet.

Varga Győző kilókban köztes állapotban áll a világhírű amerikai énekest megformálandó fiatalkori karaktere és későbbi, sikeressé vált fizimiskája között, de a csípőjét már profin rázza. Vajon kit fog utánozni?

Igazi rock’n’roll-t tolok majd a színpadon. Természetesen táncolni is fogok, a rock’n’roll benne van gyárilag a lábamban. Mindehhezőrült módon fogom rázni a csípőmet” - nevetett Győző, aki az Irigy Hónaljmirigyben legtöbbször nőket parodizál.

Forrás: Eva

Remélem, menni fog a férfi szerep is majd. Nem a szívem vágya nőnek öltözni, és nem is szeretek különösebben, de persze ebben a műsorban bármi megtörténhet. Én már sok mindent csináltam, de egészen más úgy előadni valakit, hogy ha nem jó a karakter, akkor le lehet állítani a felvételt, és megismételni. Itt élőben énekelsz, és közben rázod magad, mint az őrült, és még levegőt is kell venni. Hogy sikerülni fog-e? Ez majd kiderül a végére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.