Steve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal.

Steve Han 2011 elején kezdett el dolgozni Charlie Sheennek, és több mint 2 éven át volt a Két pasi meg egy kicsi sorozat sztárjának személyi asszisztense.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 34 éves férfi elmondása szerint már 2012 közepén sejtette, hogy valami nincs rendben a színésszel, amikor Sheen egy vadul sikeredett buli alkalmával véletlenül megvágta magát, és vérezni kezdett a lába. Amikor Sheen egyik barátja a sztár véréhez közeledett, a színész hirtelen ráordított: Ne érj hozzá a vérhez!„Furcsa reakció volt, hogy ennyire megijed valaki attól, hogy hozzáérnek a véréhez" – írja a több helyen is megjelent közleményében Han, aki bár a többiekkel együtt igyekezett nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani a sztár kirohanásának, legbelül már ekkor sejtette, hogy nagy baj van. Sheen végül 2012 decemberében vallotta be neki: HIV-vírust diagnosztizáltak nála.

A napokban kiderült: Charlie Sheen feltehetően transzvesztita szeretőjétől kapta el a betegséget - részletekért kattints ide!

 Elcsesztem – így kommentálta Sheen személyi asszisztensének a történteket. Később Han volt az, aki gondoskodott arról, hogy Sheen mindig bevegye a tablettáit, amelyektől elmondása szerint mindig rosszul volt a sztár. Napi 1500 dollárt fizetett egy privát séfnek, de hozzá sem nyúlt az ételekhez, ott álltak a hűtőben becsomagolva – írta Han, aki szerint rendszeresen vettek vért a színésztől, és 2013 februárjában megállapították, hogy a gyógyszeres kezeléseknek hála szinte észrevehetetlen lett a vírus a sztár vérében. Nagyon boldog volt.Sheen ennek ellenére nem adta fel féktelen életmódját: rendszeresen drogozott, főleg kokaint szívott, ivott, bulizott és pornósztárokkal múlatta az idejét. Mindeközben pedig keményen dolgozott: ebben az időszakban forgatta az Anger Management című sorozatát.

Sheen néhány hete vallotta be a Today show-műsorban, hogy HIV-pozitív, Han szerint pedig bár a színész jól van, a média ellene irányuló támadásait nehezen viseli.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.