Megdöbbentő vallomás! Meg Ryant hidegen hagyja a kora

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Cindy Ord -
világhírű zenész Meg Ryan plasztika kor szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő - bár köztudottan a szépészeti beavatkozások híve -, egy interjúban kijelentette, hogy nem foglalkozik a korával.

Amikor nem forgatott egy-egy filmben, Meg Ryan általában azzal töltötte az idejét, hogy fiatalító beavatkozásokra járt. Ám most mégis azt hangoztatja, nem foglalkoztatja a kora. Mondjuk, ha egy rakat szépészeti beavatkozásnak köszönhetően fiatalabbnak érzi magát, ez érthető.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Cindy Ord

"Szeretem a koromat. Szeretem azt az embert, aki ma vagyok" - mondta el a "Porter" magazinnak a színésznő.

Így vált plasztikszörnyeteggé az 54 éves Meg Ryan

A Harry és Sally című filmje után nem készült olyan romantikus film, amelyben ne szerepelt volna a bájos arcú színésznő, így könnyen követni tudjuk, hogyan tette tönkre Meg Ryan vonásait a botox és a túlzásba vitt szépészeti beavatkozások. Olvasd el a Life.hu cikkét.
Hosszú Katinka: „A több százezernyi dollárért én megdolgoztam"http://www.life.hu/sztarok/20151201-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-a-megkeresett-penzrol-es-a-luxusrol-vallott-oneletrajzi-konyveben.htmlA világbajnok úszónő önéletrajzi könyvében őszintén vallott a pénzhez és a luxushoz való hozzáállásáról. TV + Sztárok--Gáspár Győző fehérneműmodell letthttp://www.life.hu/sztarok/20151201-gaspar-gyozo-showman-fehernemumodell-lett-es-alsonardragban-mutatta-meg-fogyasanak-eredmenyet.htmlSzexi alsónadrágban fotózták a sztárt, aki elárulta a Life.hu-nak, hogy pontosan hány kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. TV + Sztárok--Bódi Sylvi szexi szerelésben meditált - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151201-bodi-sylvi-modell-szexi-szerelesben-meditalt-egy-gyonyoru-to-partjan-pazar-kornyezetben.htmlA modell igazi zen környezetben talált lelki békére. Sylvi a tóparton ülve, hosszú kibontott hajjal, kis fekete csipkés szerelésben olyan, mint egy vadóc indiánlány. TV + Sztárok--Ejha! Köldökig kivágott ruhában pózolt Iszak Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20151130-iszak-eszti-musorvezeto-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt-es-szexi-dekoltazst-villantott.htmlA műsorvezető egy vicces, túldíszített fotón mutatta meg dögös dekoltázsát. TV + Sztárok--Damu Roland: "A maszturbálás majdhogynem napi program volt"http://www.life.hu/sztarok/20151202-damu-roland-szinesz-a-bortonben-rendszeresen-maszturbalt.htmlA színész őszintén vall könyvében a börtönben töltött éveiről: kiderül, hogy akárcsak a többi rab, úgy ő is kénytelen volt lemondani a szexről, ezért más módját választotta az effajta élvezeteknek.TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal búcsúzott el Vajna Tímea szépségkirálynőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-nagy-nikoletta-a-miss-universe-szepsegkiralynoje-hatalmas-dekoltazzsal-bucsuzott.htmlNagy Nikoletta a Miss Universe Facebook-oldalán jelentkezett be rajongóinak, ahol a csodás, Swarowski kristályokkal kirakott estélyijén túl mély mellkivágását is megmutatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.