Bódi Sylvi szexi szerelésben meditált - Fotó!

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
modell szexi Bódi Sylvi meditálás szörf
A modell igazi zen környezetben talált lelki békére. Sylvi a tóparton ülve, hosszú kibontott hajjal, kis fekete csipkés szerelésben olyan, mint egy vadóc indiánlány.

Bódi Sylvi ismét csodás helyszínen tökéletesíti szörftudását, ám időnként pihenésre, sőt meditálásra is jut ideje. A lenyűgöző környezetbe igazán beleillik a modell, akit láthatóan harmónia és nyugalom vesz körül.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Dobó Kata különleges tehetségnek tartja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-dobo-kata-szineszno-kulonleges-tehetsegnek-tartja-szerelmet-anger-zsolt-szineszt.htmlA színésznőt lenyűgözte párja, Anger Zsolt az Éjszakám a nappalod című új magyar filmben nyújtott alakításával. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRajongó rúgott Sipos Petibehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sipos-petibe-az-irigy-honajlmirigy-tagjaba-dedikalaskor-egy-rajongo-belerugott.htmlA Mirigy tagjai legendásan jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal. A fiúk igyekeznek mindig kedvesen és barátságosan viszonyulni azokhoz, akik egy-egy aláírásra, vagy baráti szóra vágynak tőlük. Az elmúlt 25 év alatt azonban akadt olyan, aki nem viszonozta a Mirigyek kedvességét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBörtönbe kerülhet Sean Connery nejehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sean-connery-vilaghiru-szinesz-felesege-micheline-roquebrune-bortonbe-kerulhet-egy-ingatlanugy.htmlA világsztár feleségét, Micheline Roquebrune-t nagy értékű ingatlanvásárlás kapcsán elkövetett adócsalással vádolja a bíróság. TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--Ördög Nóra ma este elveti a kockáthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-ordog-nora-hamarosan-debutal-a-tv2-a-kocka-cimu-musoraban-ahol-nagy-nyeremeny-varja-a-jatekosokat.htmlHét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény – ez A Kocka. Ma este indul a TV2 vadonatúj game-showja Ördög Nórával. TV + Sztárok--Csokoládéra váltotta le a híreket az egykori híradós, Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20151123-nagy-judit-egykori-hirados-csokoladera-valtotta-le-a-hiradot.htmlAz egykori híradósból csokoládétervező és kommunikációs szakember lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.