Oscar Pistorius paralimpikon ítélet fellebbezés emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC hírei szerint a paralimpikon ügyvédje fellebbezést nyújtott be annak reményében, hogy büntetését házi őrizetben töltheti a barátnője megölése miatt elítélt Pistorius.

Bár a bíróság megengedte, hogy a karácsonyt még nagybátyja luxusvillájában tölthesse az emberölés miatt elítélt Pistorius, mielőtt kezdetét veszi a 15 éves börtönbüntetése, a paralimpikon a hírek szerint nem nyugodott bele a döntésbe.

Forrás: AFP

A BBC úgy tudja, hogy Oscar Pistorius jogi képviselője fellebbezett, hogy óvadék ellenében továbbra is házi őrizetben, jeladóval a testén maradhasson házi őrizetben. Oscar Pistorius ügyében a napokban született végső döntés, amely szerint a paralimpikon bajnok szándékosan ölte meg két évvel ezelőtt barátnőjét, Reeva Steenkampet otthonukban, amiért 15 év börtönt kapott. A hírek szerint április 18-án kell bevonulnia.

Durva! Stroke-ot kapott és még ki is rabolták a férfit a Lehel piaconhttp://www.life.hu/news/20151207-kifosztottak-a-stroke-ot-kapott-ferfit-a-lehel-piacon.htmlMásfél óráig ült magatehetlenül a Lehel piacon egy férfi, akinek senki nem segített, mert azt hitték, részeg. Istvánnak viszont stroke-ja volt, sőt még ki is rabolták. News--Zidane védelmébe vette a szexbotrányba keveredett Benzemát http://www.life.hu/news/20151208-zidane-megvedte-szexbotranyba-kerult-benzemat-ne-zarjak-ki-a-valogatottbol.htmlA világ-és Európa-bajnok focista szerint nem lenne bölcs döntés örökre eltiltani csapattársát a francia válogatottól, sőt, ha kell ki is áll barátjáért a nyilvánosság előtt. News--Elhunyt Holly Woodlawn, Andy Warhol múzsájahttp://www.life.hu/news/20151208-elhunyt-a-transznemu-holly-woodlawn-andy-warhol-muzsaja.htmlElhunyt Holly Woodlawn transznemű színésznő, aki Andy Warhol Trash és Women in Revolt című filmjeinek múzsája volt a hetvenes években. News--Itt az új őrület: Kölcsönözz magadnak kutyát!http://www.life.hu/news/20151207-mar-a-telefonoddal-is-kolcsonozhetsz-magadnak-cuki-negylabut-itt-az-uj-orulet.htmlEgy új applikáció segítségével pár órára te is boldog gazdivá válhatsz. A program lehetővé teszi, hogy a te általad kiválasztott négylábúval akár egy egész napot is eltölthess. News--Szex közben fojtották meg a 91 éves asszonythttp://www.life.hu/news/20151207-szex-kozben-fojtottak-meg-az-idos-asszonyt-aki-fojtogatas-kozben-halhatott-meg.htmlA 91 éves portugál asszony a fojtogatós szex miatt halhatott meg. A szomszédja beismerő vallomást tett. News--Nem találtak bombát a Ferihegyen átvizsgált utasszállító repülőnhttp://www.life.hu/news/20151207-nem-talaltak-bombat-a-ferihegyen-atvizsgalt-utasszallito-repulon.htmlNem találtak bombát a rendőrség szakemberei azon az Egyiptomba tartó gépen, amely hétfő délelőtt bombafenyegetés miatt a menetrendtől eltérően leszállt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.