Szörnyű dolog történt a Dr. Csont egyik szereplőjével

film sorozat baleset karakter Dr. Csont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy baleset következtében hatalmas változás megy végbe a népszerű sorozat történetében. Csak akkor olvasd tovább, ha nem zavar a spoiler! 

A Dr. Csont az Egyesült Államokban már a tizenegyedik évadjánál jár, a december 10-i résszel téli szünetre vonul, kisebb szünet után folytatódik majd. Ennek megfelelően igen izgalmas volt a legutóbbi epizód, az itt történtek a későbbiekre is kihatással lesznek. Az évadközi fináléban volt ugyanis egy robbanás, Aubrey kórházba került, később viszont kiderült, hogy Hodgins sérülése a súlyosabb, a férfi lebénult – hogy csak átmenetileg-e, vagy örökre, azt nem lehet tudni, de egyelőre tolószékbe kényszerült - írja az Origo.

Forrás: FOX

Az állapota agresszívvá teszi a férfit, az egyik executive producer, Michael Peterson szerint egy ideig inkább lesz dr. House, mint Hodgins. Ez nemcsak a munkájára, de a magánéletére is ki fog hatni, Angela egy másik férfi, a Sebastian Kohl nevű fotóriporter oldalán keres vigaszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.