Andrew Simes nagyapja minden év karácsonyán képeslappal lepte meg a brit uralkodónőt. Andrew papája időközben elhunyt, Erzsébet királynő azonban nem felejtette el a kedves gesztust.

Andrew Simes nagyapja már egészen Erzsébet királynő 1952-es koronázása óta minden évben küldött karácsonyi képeslapot a brit uralkodónőnek. Andrew papája 2011-ben, 102 évesen hunyt el, az idős férfi szép szokását pedig unokája vette át tőle.

Forrás: AFP/Leon Neal

Egy hónappal később meglepő válasz érkezett – méghozzá magától a királynőtől. A levelet személyesen Erzsébet királynő írta, amelyben elmondta, nagyon meglepődött, hogy egy másik Simestől kapta a szokásos karácsonyi üdvözlőlapot, ezért mozgósította az irodát, és kinyomoztatta, mi történt Andrew nagyapjával. Szomorúan értesültem arról, hogy elment, és szeretném kifejezni a részvétemet önnek és családjának – írta a királynő. Andrew a meghatottságát Facebook-oldalán fejezte ki, és elmondása szerint idén is elküldte karácsonyi képeslapjait – a legelsőt a brit uralkodónőnek küldve.

Forrás: Facebook/Andrew Simes

(The Huffington Post)