Jordan Smith, Király Viktor ellenlábasa nyerte a Voice-t

Forrás: Trae Patton/NBC/2015 NBCUniversal Media, LLC/Nbc -
Voice Adam Levine Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a srác nyerte meg az amerikai The Voice idei évadát, aki egy korábbi párbajadásban majdnem kiejtette Király Viktort - írja az Origo. 

A magyar énekest nem sikerült ezzel kiiktatni a versenyből, mert bár alulmaradt Jordan Smith-szel szemben, a rablás opciónak köszönhetően Gwen Stefani megmentette, és az ő csapatában folytatta a versenyt - az élő adásba azonban nem sikerült bejutnia.

Forrás: Trae Patton/NBC/2015 NBCUniversal Media, LLC/Nbc

Jordan Smith szépen menetelt előre Adam Levine csapatában, így a Maroon 5 énekese harmadszor ünnepelhette mentoráltja győzelmét a The Voice-ban. A fináléban ott volt a színpadon Király Viktor és a többi korábbi kieső is is. A nyertes négy énekes (Emily Ann Roberts, Barrett Baber, Jeffery Austin, Jordan Smith) közül került ki az utolsó adásban.

Stohl András kileste kollégája férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-stohl-andras-a-valotarsak-cimu-sorozatban-kileste-lengyel-tamas-ferfiassagat.htmlA Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát. TV + Sztárok--Bereczki Zoli becserkészte Palya Beáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bereczki-zoli-es-palya-bea-kozos-eneklesre-keszulnek.htmlKét elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak. TV + Sztárok--Gáspár Laci újabb kihívás előtt állhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-gyoztese-ujabb-kihivas-elott-all-hiszen-dala-bekerult-a-dal-2016.htmlA Sztárban Sztár győztes énekesének Love and Bass című dala bekerül A Dal 2016 elődöntőjébe, a Life.hu Lacit arról faggatta, mit vár az Eurovíziótól. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHódi Pamela énekesi karrierbe kezd?http://www.life.hu/sztarok/20151216-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-megmutatta-hogyan-enekel.htmlHallgasd meg, hogyan énekel az Édes Élet sztárja szerelme, Berki Krisztián ölében. TV + Sztárok--Ejha! Gyönyörű lány lett Demi Lovato kövér kishúgábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-demi-lovato-kover-kishugabol-madison-de-la-garzabol-szep-lany-lett.htmlEmlékszel a duci kislányra, aki Gabriella és Carlos Solis gyerekét, Juanita Solist játszotta a Született feleségekben? Ő Demi Lovato kishúga, aki dögös csajszi lett. TV + Sztárok--Rá sem ismerni Labancz Lillára - Teljesen megváltozott a színésznő arcahttp://www.life.hu/sztarok/20151216-labancz-lillara-szinesznore-ra-sem-ismerni-olyan-lett-az-arca-mint-egy-barbie-babanak.htmlAkár egy Barbie baba, úgy fest azon a fotón a színésznő, amit nemrég töltött fel képmegosztó oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.