Star Wars: Az ébredő Erő-ben több híres színész is felbukkan nagyon kicsi szerepben. Simon Pegg májusban árulta el, hogy benne lesz a filmben, és azt is kikotyogta, hogy ő ugyan nem rohamosztagost alakít, de Daniel Craig tényleg belebújt az Első Rend egyik katonájának a jelmezébe.

A cameóra könnyedén sort lehetett keríteni, ugyanis Az ébredő Erő és a SPECTRE egy időben és ugyanabban a londoni stúdióban forgott. Craignek mindössze annyit kellett csinálnia, hogy az egyik forgatásról átsétált a másikra - írja az Origo.  

Forrás: Spectator

A James Bondot alakító színészt júliusban szembesítette Pegg állításával az Entertainment Weekly újságírója, Craig azonban vehemensen tagadta a filmben való részvételét: "Miért vesződnék ilyesmivel? Statisztáskodni egy másik filmben? Még mit nem!" Craig nyilatkozatával eldőlni látszott az ügy, Pegg a bolondját járatta az újságíróval. Most viszont az Entertainment Weekly több, a produkcióhoz közel álló névtelen forrásra hivatkozva azt állítja, hogy Craig viccelte meg az újságírót, és korunk James Bondja valóban feltűnik a filmben rohamosztagosként.