Drámai! Majdnem a tengerbe fulladt a dán Mária hercegnő tízéves kisfia

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Dpp/Face To Face -
trónörökös Mária hercegnő Mária dán hercegi család tenger fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján tragédiába torkollt a dán hercegi család ausztráliai nyaralása: Mária hercegnő tízéves kisfiát, Christian herceget úgy kellett kimenteni a tengerből. 

Épp a bólyák között úszkált a tízéves trónörökös, amikor a parton dolgozó egyik életmentő észrevette, hogy a kisfiú elmerült a vízben. A dán Mária hercegnő fiát így még időben sikerült kimenteni a tengerből és Christian a csodával határos módon megúszta a balesetet. Nick Malcolm csak azután tudta meg, hogy magát a dán trónököst mentette ki a vízből, amikor szülei köszönetet mondtak neki tettéért.

A dán hercegi család - Elöl a tízéves Christian herceg Forrás: NORTHFOTO/face to face/Dpp/Face To Face

Csaknem 40 éve nem látott égi jelenség érkezik karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20151220-csaknem-40-eve-nem-latott-egi-jelenseg-erkezik-karacsonykor.html1977-ben, vagyis 38 éve volt utoljára telihold karácsonykor, a lenyűgöző égi jelenség azonban idén csak még szebbé teszi az ünnepet. News--Bombának látszó tárgy miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőhttp://www.life.hu/news/20151220-bombanak-latszo-targy-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-repulo.htmlOrigoOtthon végzett abortusz miatt ítéltek el egy nőt 2,5 évrehttp://www.life.hu/news/20151218-natalie-towers-otthon-vegzett-abortusza-miatt-itelte-el-a-birosag-ket-es-fel-evre.htmlNatalie Towers a terhessége 32. hetében járt, amikor az internetről rendelt gyógyszert bevéve megszakította terhességét - a bíró 2.5 év börtönre ítélte. News--Megható videó a gyermekkori álmainkról és vágyainkról http://www.life.hu/news/20151219-egy-kislany-es-egy-hoember-meseje-tunderi-video-terjed-az-interneten-nezd-meg-te-is.htmlLily és a hóember bebizonyítják, hogy igenis létezik örök barátság, és vannak dolgok, melyek örökre fontosak maradnak az életünkben. News--Kínos eset egy Ryanair gépen – forró tea ömlött az utas nemi szervérehttp://www.life.hu/news/20151217-kinos-eset-egy-ryanair-gepen-forro-tea-omlott-az-utas-nemi-szervere.htmlA kétbalkezes utas magára öntötte a forró teát a repülőgépen, ami éppen a legbecsesebb szervét forrázta le. News--Halálos baleset történt a 38-as főútonhttp://www.life.hu/news/20151220-halalos-baleset-tortent-a-38-as-fouton.htmlVasárnap kora hajnalban történt halálos baleset a 38-as számú főúton.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.