DJ Seherezádé brutális dekoltázst villantott

mell szexi DJ Seherezádé dekoltázs villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori sztárja kigombolta a kis fekete felsőt, és bepillantást engedett mellei közé.

Dj Seherezádé gyönyörű alakját már többször megcsodálhattuk, ám a mostani fotó mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni. A lemezlovas ezúttal megmutatta, milyen tökéletes dekoltázzsal és kerekded mellekkel vadítja a pasikat a dj-pult mögött.

Forrás: Instagram/DJ Seherezádé
Kárász Róbert: "Az is jólesik, ha tudom, hogy valaki utál"http://www.life.hu/sztarok/20151221-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetojet-nem-zavarja-ha-utaljak-nagy-interju-jotekonykodasrol-es.htmlA TV2 Mokka műsorvezetője érdekes személyiség, hiszen a csipkelődős, pikírt műsorvezetői álarc mögött, egy jószívű és kedves ember bújik meg, akivel jótékonykodásról és megosztó stílusáról beszélgettem. TV + Sztárok--Pumped Gabo félmeztelenül ment karácsonyfát vennihttp://www.life.hu/sztarok/20151222-pumped-gabo-a-balaton-sound-sztarja-felmeztelen-ment-karacsonyfat-venni.htmlA Balaton Sound táncos lábú sztárja a jéghideg decemberi éjszakában egy fenyőfával a vállán, izmos testét megvillantva pózolt. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: „Abszurd, filmbe illő jelent volt - azt hittük, jutalmat kapunk"http://www.life.hu/sztarok/20151222-jakupcsek-gabriella-az-mtva-menesztett-musorvezetoje-abszurd-filmbe-illo-jelenetnek-elte-meg.htmlAz MTVA két legsikeresebb műsorának menesztett háziasszonyát a Life.hu telefonon érte el, a hangját szomorúság és megdöbbenés hatotta át. TV + Sztárok--Eljegyezték VV Kingáthttp://www.life.hu/sztarok/20151221-vv-kingat-kutai-kingat-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereplojet-eljegyezte-parja.htmlA valóvilág egykori szőkeségét eljegyezte párja. Kinga a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra az örömhírt. TV + Sztárok--Badár Tamás lett a Got Talent második helyezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20151221-badar-tamas-a-hngarys-got-talent-masodik-helyezettje.htmlA Hungary's Got Talent bűvésze közösségi oldalán vallotta be, hogy ő szerezte meg a második legtöbb szavazatot a tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Horgas Esztert nem zavarja, hogy irigyek rá az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20151222-horgas-eszter-fuvolamuveszt-nem-zavarja-hogy-irigyek-ra-kulseje-miatt-az-emberek.htmlA csinos fuvolaművésznőt saját bevallása szerint régen még zavarta, hogy mindenki a külsejével volt elfoglalva, ma már azonban úgy gondolja, ez is része a művészetének. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.