Szakítása ellenére elégedetten tekint vissza az évre Csepregi Éva

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
elégedettség munka Csepregi Éva szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva karácsonya a pihenésről szólt, de ma már újra beleveti magát a munkába.

„Ilyenkor visszafogom a gyeplőt, csak a családra koncentrálok és arra, hogy mindenki együtt legyen. Idén nem nálam volt a vendégség, hanem most úgy beszéltük meg, hogy én megyek át a többiekhez” – árulta el a Borsnak az énekesnő, akinek így, hogy nem kellett azzal bajlódnia, hogy egy egész sereg számára varázsoljon ünnepi vacsorát, sokkal több ideje jutott magára.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Karácsonykor én teljesen átmegyek civilbe, szépen felöltözöm azért és odafigyelek arra, hogy az alkalomhoz illően nézzek ki, de ilyenkor egy kicsit lazítok és minden energiámmal arra összpontosítok, hogy nyugalomban és szeretetben töltsük el ezt az időszakot” – mesélte az énekesnő, aki bár túl van egy szakításon, sok jóra is emlékszik ebből az évből.

„Munka szempontjából remek év volt, teljesen új színpadképet csináltunk (...) Emellett megjelent egy dzsesszlemezem Varga Gáborral. Sok koncertünk volt, és mindegyik sikeres. Azt mondhatom, hogy ez volt a legjobb évem” – mondta Csepregi Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.