Amy Winehouse édesanyja: "Nem volt olyan pillanat, hogy ne lett volna benne kábítószer"

Forrás: AFP/Jeff Pachoud -
édesanya drog önpusztítás szervezet Amy Winehouse kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janis Winehouse szerint lánya egy titokzatos betegséggel küzdött, utolsó napjaiban pedig teljesen kifordult magából.

Megvágta az arcát, elnyomta rajta a cigarettáját, kiestek a fogai és annyira vékony volt, hogy szinte átszúrták a csonjai a bőrét - így emlékszik vissza Amy Winehouse utolsó napjaira édesanyja, Janis, akinek nemrég jelent meg Loving Amy című memoárja lányáról.

Forrás: AFP/Jeff Pachoud

Janis, aki Hurrikán Amynek becézte gyermekét, azt itt írja többek között, hogy lánya annyira imádta az édességet, hogy gyermekkorában még lopni is próbált belőlük egy zsidó ünnepnapon a zsinagógából. Vélekedése szerint Amy az úgynevezett Tourette-szindrómával küzdött, ami miatt nem tudott uralkodni saját szavain.

Bár Janis nem tartja igaznak a vélekedést, miszerint lánya meg akart halni, saját bevallása szerint már kilenc éves korában észrevette, hogy szándékosan megvágta a karjait, és már ekkor nyomát mutatta a depressziónak. Az első nagy törést szülei válása jelenthette számára, majd 18 évesen elköltözött otthonról, később pedig megismerkedett férjével, Blake Fielder-Civillel, aki bevezette őt a drogok világába. Innentől pedig nem volt megállás.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

Nyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockAdele kellemetlenül érezte magát Amy Winehouse filmje miatt http://www.life.hu/sztarok/20151028-adele-szerint-nem-kellett-volna-megneznie-az-amy-winehouse-eleterol-keszult-dokumentumfilmet.htmlAz énekesnő egy nemrég adott interjújában elárulta, miért gondolja úgy, hogy inkább nem kellett volna megnéznie az elhunyt Amy Winehouse életéről szóló dokumentumfilmet. TV + Sztárok--Megdöbbentő! Amy Winehouse apját okolják az énekesnő haláláért!http://www.life.hu/news/20150606-amy-winehouse-apjat-okoljak-az-enekesno-halalaert.htmlAz alkohol és drogproblémái miatt elhunyt világsztár körüli botrány még mindig nem ért véget. Ezúttal ugyanis édesapját okolják a lány halála miatt.News--Tovább nyomoz a rendőrség Aurelio drogügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151223-aurelio-drogugye-nem-zarul-le-ebben-az-evben-a-rendorseg-meg-mindig-nyomoz.htmlEbben az évben már biztosan nem zárul le a Való Világ egykori győztesének drogügye. A rendőrség a hírek szerint 2016-ban is folytatja a nyomozást. TV + Sztárok--Két éve halt meg Amy Winehousehttp://www.life.hu/drlife/20130723-amy-winehouse-enekesno-mar-ket-eve-nincs-kozottunk.htmlA soulénekesnő már két éve nincs közöttünk. Idén lenne 30 éves, ha élne.Dr. LifeOrigoAutizmus, bulimia, bőrelszíneződés: egykori hírességek és mások előtt titkolt betegségeikhttp://www.life.hu/drlife/20151104-bob-marley-einstein-lincoln-kennedy-is-ritka-betegsegben-szenvedett.htmlAlbert Einstein, Bob Marley, Abraham Lincoln. Mi volt a közös bennük azon kívül, hogy mindannyian sikeresek és a maguk területén világhírűek voltak? Mindannyian olyan betegséggel éltek együtt, amelyet igyekeztek titkolni mások előtt. Mégis előnyt tudtak kovácsolni belőle és még betegségük ellenére is ismertté váltak, akárcsak a cikkben szereplő többi ismert személy. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.