Berki Krisztián akcióhősként pózolt a floridai tengerparton

Florida TV2 világsztár Jason Statham Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsó legutóbbi fotóján, a kommentelők szerint, kiköpött Jason Statham - nos, az tény, hogy a kép bármelyik amerikai celeb fotóalbumába beleillene.

Berki Krisztián Florida legszebb tengerpartján készülődött, hogy békatalpakkal a vízbe ugorjon. Több kommentelő szerint a fotón Jason Stathamra hajaz a celeb, mi pedig sokáig nem is vettük észre, hogy egy hatalmas vadállat is hever a lábai előtt. Akár egy valódi akcióhős!

Forrás: Instagram/berkikrisztián
Élő adásban káromkodta el magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160108-vilmos-herceg-elkaromkodta-magat-elo-adasban.htmlNem ezt szoktuk meg a trónörököstől! Ki kellett sípolni Vilmos herceg legutóbb adott interjújának egy részét. TV + Sztárok--Egyelőre nem ajánlottak munkát a nagy csatornák Jakupcsek Gabriellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-jakupcsek-gabriellanak-az-mtva-menesztett-musorvezetojenek-egyelore-nem-ajanlottak-munkat-a-nagy.htmlAz MTVA menesztett műsorvezetőjére még nem csaptak le a kereskedelmi csatornák. TV + Sztárok--Mi történt? Egyre lepukkantabb Matthew Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-matthew-perry-a-jobaratok-sztarja-egyre-lepukkantabb.htmlFáradtan és nagyon megviselten kapták lencsevégre a Jóbarátok Chandlerjét. TV + Sztárok--Vin Diesel megható dallal emlékezett meg barátjáról, Paul Walkerről http://www.life.hu/sztarok/20160107-vin-diesel-dallal-emlekezett-meg-paul-walkerrol-meghato-video-a-sztarrol.htmlA színész a 42. People’s Choice-gálán mondott beszédet, és sokáig nem is említette elhunyt barátját, majd egyre jobban elérzékenyült, és Wiz Khalifa See You Again című számából énekelt el pár sort Paul Walker emlékére. TV + Sztárok--Tizenkét éves lánya támadja Komár László végakaratáthttp://www.life.hu/sztarok/20160107-komar-laszlo-elhunyt-tancdalenekes-tizenket-eves-lanya-tamadja-a-vegakaratat.htmlAz énekes halála után három évvel sem rendeződött még az öröklési procedúra. A táncdalénekes előző felesége kislányuk nevében támadja Komár döntését. TV + Sztárok--Ő az új Dobó Kata? A színésznő hasonmásával indít sorozatot a köztévéhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-dobo-kata-szineszno-hasonmasakent-emlegetik-mikecz-estilla-szinesznot.htmlMintha csak a 15 évvel ezelőtti Dobó Kata elevenedne meg - így beszél a Bors Mikecz Estilla színésznőről, akit hamarosan a Csak szex és más semmi című, köztévén futó új sorozatban láthatnak viszont a nézők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.