Alan Rickman megható levéllel búcsúzott a Harry Pottertől

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Taylor Hill -
halál búcsú Alan Rickman Harry Potter levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészlegenda megrázó halála után nyilvánosságra hoztak egy általa írt levelet, amelyben a Harry Potter szériától búcsúzik.

Alan Rickman rengeteg produkcióban játszott, a legtöbben mégis a varázslatos sorozat Piton professzoraként ismerik. A színész szívében is különleges helyet foglalhatott el ez a szerep, ugyanis szívszorító levélben búcsúzott el a Harry Potter szériától. A megindító sorokat az Elite Daily közölte le.

Alan Rickman, elhunyt, Harry Potter, búcsú, levél Forrás: AFP/2011 Getty Images/Taylor Hill

Nemrég tértem vissza a szinkronstúdióból, ahol utoljára beszéltem a mikrofonba Perselus Pitonként. A képernyőn néhány 10 évvel ezelőtti képet vetítettek le nekem Danielről, Emmáról és Rupertről. 12 évesek voltak akkor. Most jöttem vissza New Yorkból, ahol láttam Danielt énekelni és táncolni a Brodwayen, zseniális volt. Úgy tűnik, mintha az egész élet egy pillanat alatt repült volna el.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

Három gyerek is nagykorúvá vált, mióta Jo Rowling felhívott, és arról győzködött, hogy Piton karaktere több, mint egy soha nem változó jelmez, és ugyan akkor még csak három könyv jelent meg, az ő kezében már ott volt az egész masszív, de mégis finom cselekmény.
Ősi szükséglet, hogy történetekben örökítsük meg magunkat. De minden történetnek szüksége van egy nagy mesemondóra. Mindent köszönünk, Jo.

A Harry Potter sztárjai így gyászolják Alan Rickmant

A Piton professzorként híressé vált színész halála az egész világot lesújtotta. Kollégái és barátai mind kifejezték fájdalmukat és tiszteletüket a közösségi oldalakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.