Szívszorító sorokkal emlékezett Szandi Celine Dion férjére

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál gyász szívszorító emlék René Angélil Szandi Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő párhuzamot vont saját és a világhírű énekesnő házassága között és átérezte, milyen hatalmas szomorúság lehet Celine-nek férje elvesztése. 

Szandi és Bogdán Csaba, akárcsak Celine Dion és René Angélil, nagyon fiatalon találkozott és nem csak magánéletben, hanem a munkában és összefonódott az életük.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Szomorúan olvastam tegnap este a hírt, hogy meghalt Celine Dion férje, René Angélil. Nagy kedvencünk a film, ami az életükről szól. Csabival mindig is éreztünk valamiféle hasonlóságot az életutunkban. Nagy szerelem volt az övék, ami ugyanúgy a munka kapcsán alakult ki, mint köztünk akkor, amikor éppúgy, mint Celine, én is nagyon fiatal voltam. René által lett a briliáns tehetségű lányból igazi világsztár. A férfi bölcs, tapasztalt emberként nemcsak menedzsere volt az énekesnőnek. Ő volt életének szerelme, legjobb barátja, tanítója, akivel éppúgy három gyermeket neveltek, mint mi. Feldolgozhatatlan lehet Celine-nek, hogy elveszítette társát. Sok erőt kívánok Nekik ezekben a nehéz percekben és szeretettel gondolok rájuk. Nyugodjon Békében, René!" – írta Szandi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.