Színházi Dolgozók Szakszervezete Damu Roland színész segély
A Színházi Dolgozók Szakszervezetétől kért támogatást a színész, amit meg is kapott.

Damu Rolandnak a börtönből szabadulva nem sok bevételi forrása maradt, ráadásul párja, Edina gyermeket vár. A színész ezért döntött úgy, hogy segélyt igényel - írta a Bors A nő háromszor című ATV-n futó beszélgetős műsorra hivatkozva.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Amikor például úgymond a szakmám csúcsán voltam (...), akkor a kollégák nagy része féltékeny volt és irigy. De akik a barátaim maradtak, Kökényessy Ági, Tarján Peti, Csík Csabi és nagyon jelentős színészek, mint például Mihályi Győző, a színészkamara elnöke (valójában a színészszakszervezet – a szerk.), ahogy viszonyulnak hozzám, amennyi támogatást és segítséget kaptam, azt hiszem, példaértékű. Nem nagyon találkoztam olyan kollégával, aki a szemembe azt mondta, hogy pfuj. Olyannal sem, aki úgy elhúzta volna az arcát" – mondta a színész a műsorban.

Lilu főzés helyett olvasgat a konyhapultonhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-fozes-helyett-olvasgat-a-konyhapulton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve. TV + Sztárok--Szirénázó rendőrautók jelentek meg a Viszkisnélhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-ambrus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-hazahoz-szirenazo-rendorautok-erkeztek.htmlAmbrus Attila igencsak leizzadt, amikor a zsaruk megálltak a háza előtt, és őt keresték. TV + SztárokOrigoÍgy változott meg Amal Clooney élete az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-george-clooney-felesege-amal-clooney-elete-igy-valtozott-meg-az-eskuvo-utan.htmlGeorge Clooney felesége először adott interjút híres férje nélkül, amelyben többek között a hirtelen jött hírnévről is szó esett. TV + Sztárok--Shakirát gyalázták egy futballmeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-shakira-enekesnot-gyalaztak-ferje-gerard-pique-futballmeccsen.htmlFocista férje, Gerard Piqué miatt kapott kemény beszólást a világhírű énekesnő. TV + SztárokBevadult a szőrmók - ÉNB Alexát megharaptákhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-enb-alexat-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szepseget-egy-szoros-joszag-harapdalta-meg.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest dögös szépsége nem bánta, hogy kis barátja nekiesett a fülének. TV + Sztárok--"Nem tudtam hova tegyem ezt az egészet" - Megviselte a siker Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160113-radics-gigit-megviselte-a-siker-errol-garami-gabornak-a-class-utasban-vallott.htmlAz énekesnő 16 évesen megnyert egy országos tehetségkutatót, és azóta a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplője. A sikert nagyon élvezi, de nem mindig volt ez így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.