A mellrákos nő gyönyörű tetoválással fedte el a műtéti hegeket

Forrás: Thinkstock -
mellrák heg tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy rákját két évvel ezelőtt diagnosztizálták. Azóta szerencsésen felépült a betegségből, és különleges módot választott a rossz emlékeket idéző hegek elrejtésére.

A 31 éves nő maga vette észre a csomókat a mellében 2014-ben. Azonnal elvégezték rajta az életmentő műtétet, majd hosszas kemoterápiás kezelés várt rá. Szerencsére Amy mostanra tünetmentes, ezért helyreállító műtétet ajánlottak neki.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő viszont úgy döntött, hogy újabb műtétek helyett más módon tünteti el a műtét után megmaradt hegeket. Amy úgy érzete, nem érezné magát kívánatosnak mellbimbó implantátumokkal, ezért inkább felkeresett egy tetováló szalont. Gyönyörű virágokat és kolibriket varratott a mellére, amik olyan jól sikerültek, hogy Amy újra nőnek érzi magát tőlük.

Az utcán halt meg Eminem sógornője - Gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/news/20160121-eminem-rapper-sogornoje-dawn-scott-az-utcan-halt-meg-valoszinuleg-drogtuladagolasban.htmlA drogfüggőséggel küzdő Dawn Scott feltehetően túladagolásban veszítette életét. News--Meghalt a Kossuth-díjas hegedűművész, Devich Sándor http://www.life.hu/news/20160121-meghalt-devich-sandor-a-kossuth-dijas-hegedumuvesz.htmlMeghalt Devich Sándor Kossuth-díjas hegedűművész, a Bartók Vonósnégyes alapító tagja.A művészt 81 éves korában Budapesten érte a halál. News--Az isztambuli mecsetben szívesen látják a kóbor macskákathttp://www.life.hu/news/20160120-befogadjak-a-kobor-macskakat-az-isztambuli-mecsetbe.htmlIsztambulban rengeteg macska az utcán éli életét, de ezentúl a mecsetben ők is menedékre találhatnak. News--Terhes nőt szállító mentőautó karambolozotthttp://www.life.hu/news/20160120-kismamat-szallito-auto-karambolozott-az-asszonynak-nem-esett-baja-korhaz.htmlEgy terhes nőt szállító mentőautó és egy kisteherautó ütközött a 4-es főúton. A kismama jól van, egy másik mentővel vitték kórházba. News--Őrület! 1000 macskával osztja meg otthonát egy nő http://www.life.hu/news/20160120-cicakat-gyujt-egy-no-mar-ezer-allat-el-nala-nem-hajlando-egytol-sem-megszabadulni.htmlLynea Lattanzio igazi állatbarát, a szomszédjai legnagyobb bánatára. Az asszony hobbija az, hogy kóbor cicákat gyűjt, és végül meg is tartja őket. NewsThinkstockHalottas ágyán verték át a rokonukathttp://www.life.hu/news/20160120-anyja-es-a-fivere-iratta-ala-a-haldoklo-es-donteskeptelen-asszonnyal-a-vegrendeletet.htmlAz anyja és a fivére íratta alá a kórházi ágyon haldokló és döntésképtelen asszonnyal a végrendeletét és az ajándékozási szerződést, így ők lettek az örökösök. Csalással vádolják őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.