Sok kommentelő, és rajongó felháborodását fejezte ki, amiért a Magyarország, Szeretlek! csapatkapitányait is leváltották. A vetélkedő nézettsége azonban nem őket igazolja.

Nem lehetett könnyű Tatár Csilla számára átvenni Jakupcsek Gabriella helyét a Magyarország, Szeretlek! című vetélkedőben. Csiszár Jenő posztjára is új ember került, Harsányi Levente személyében, így kettőjüknek kell megküzdeniük a régi műsorvezetők rajongóinak szidalmaival.

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

Többen laposnak tartják a műsort, mióta Csilla és Levente vezeti, de érkeztek sokkal durvább hozzászólások is. Sokak szerint egyszerűen nézhetetlen lett a vetélkedő, a csapatkapitányok pedig siralmasak. Tatár Csillát egyáltalán nem tartják alkalmasnak erre a szerepre.

Nincs humora, sem csapavezetői tehetsége. Keressenek helyette mást! - írta az egyik kommentelő.

Annak ellenére, hogy sokan megfogadták, így nem fogják nézni a műsort, a vetélkedő nézettsége nőtt a Nielsen Közönségmérése alapján. Az első héten természetesen még a kíváncsiság is szerepet játszhatott a számok alakulásában, de a nézettség azóta sem csökkent. 

Forrás: MTVA

Tavaly 2015 szeptemberében például valamivel több mint 348 ezren nézték a műsort,  idén januárban viszont több mint 640 ezren voltak kíváncsiak a vetélkedőre. Azonban a negatív kommentáradat nem szűnt.

"Az első negatív kommentek már az első adás előtt napokkal megérkeztek, így azt hiszem, inkább érzelem, mint valódi benyomások által vezéreltek" - mondta el Tatár Csilla a Borsnak, hogy miért nem rázzák meg a gonoszkodások. "Azok, akik Gabiék miatt nézték a műsort, nyilván nem fogadnak el minket egykönnyen, de jó érzés, hogy rengeteg új nézőt sikerült Leventével a képernyők elé hívni" - tette hozzá Csilla.